- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na temat światłowodu można sobie poczytać warto wiedzieć o światłowodach.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rafaello1231 napisał(-a):Pytanie - jaką wiedzą nt światłowodów dysponują konsultanci sprzedający te usługi?
@rafaello1231 dla mnie ważne żeby mieli sprawdzoną informację gdzie konkretnie dana technologia jest dostepna lub lada chwila będzie oraz jakie są dostępne prędkości w danym obszarze. Mniej mnie interesuje czy wiedzą jakie są technologie (rodzaje kabli, sposób przesyłu sygnału) a nawet jakie konkretne urządzenia są montowane żeby światłowodem dostarczać sygnał do klienta, oczywiście poza tymi "klasycznymi" czyli router, ewentualny dekoder itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O światłowodach
Pytanie - jaką wiedzą nt światłowodów dysponują konsultanci sprzedający te usługi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rafaello1231 napisał(-a):Pytanie - jaką wiedzą nt światłowodów dysponują konsultanci sprzedający te usługi?
@rafaello1231 dla mnie ważne żeby mieli sprawdzoną informację gdzie konkretnie dana technologia jest dostepna lub lada chwila będzie oraz jakie są dostępne prędkości w danym obszarze. Mniej mnie interesuje czy wiedzą jakie są technologie (rodzaje kabli, sposób przesyłu sygnału) a nawet jakie konkretne urządzenia są montowane żeby światłowodem dostarczać sygnał do klienta, oczywiście poza tymi "klasycznymi" czyli router, ewentualny dekoder itp.