- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Noeostrada
Czy warto jest zmieniać Neostrada 20 Mb/s na internet domowy 4G. Czy można zostać przy tym samym za te samą cenę 39,99 zł a LTE kosztuje 75,99 zł. Co radzicie ?.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Noeostrada
Mobilny Internet ma limity, nie wszędzie jest tak szybko jak masz na Neostradzie, trzeba najpierw testy porobić, może agregacja 2 pasm LTE, jeśli masz tak opcję, na początek to bym router z wolnego rynku kupił, testy porobić i dopiero decyzję podjąć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Noeostrada
A można zostać na tej samej umowie nie przechodząc na inną tkz .na czas nieokreślony w tej samej cenie .Czy może cena jest wtedy wyższa ?.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Noeostrada
Obecnie mam Neostradę 20 mb/s za 39,99 zł m. Umowa do 27 lipca br.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Noeostrada
@Lukas85napisał(-a)Obecnie mam Neostradę 20 mb/s za 39,99 zł m. Umowa do 27 lipca br.
Jeśli cenę utrzymasz, to pozostań przy Neostradzie, dogadaj to na czat czy telefonicznie, mobilny internet po LTE jest droższy i niestety ma limity, jedynie na firmę mobilny internet opłaca się brać, bo tam większe pakiety GB na miesiąc, net po LTe dobry do telefonu, nie do domu obecnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Noeostrada
@Lukas85 , jeśli 20mbit ci wystarcza to ja bym się skłaniał aby pozostać na kablu. Mobilny może mieć dużo większe prędkości ale może też się zapchac. A kabel to kabel.