- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada problem z Player.pl i nie tylko
Darek25 napisał(-a):
SAGEMCOM F@ST 2704 od Orange. Ustawień żadnych nie zmieniałem w nim. Poza tym materiały odtwarzają się, lecz regularnie co kilkanaście sekund wieszają się i lądują kilkanaście, kilkadziesiąt sekund. Czegoś takiego wcześniej nie było.
@Matt55 wejdź w ustawienia zaawansowane dsl' i zaznacz/włącz 'bitswap' i 'sra'.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AdrianOrangeWAW Ten Sagemcom F@ST 2704 ma już 4 lata i otrzymałem go na własność. Czy w ogóle zostanie wymieniony i czy taka jest możliwość w moim przypadku? Z tego co wiem to jedynie przy livebox, Funbox jest gwarancja na cały okres trwania umowy, a czy w tym przypadku też? Poza tym trochę nie rozumiem jak może to być problem z routerem skoro problem jest wyłącznie na player.pl, a inne serwisy działają bez zarzutu? Chyba jeśli to był tego typu sprzęt to by na wielu innych serwisach występował, a nie tylko na player.pl, eskago.pl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Miałem już włączone te ustawienia. Sprawdziłem przed momentem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Matt55 Jeśli chodzi o @AdrianOrangeWAW jest nowy i zaczął prace w Orange i może jeszcze wszystkiego nie wiedzieć wiec wymiana nie wchodzi w gre.Pozostaje, zakup własnego routera wyjdzie taniej. Asus-dsl-n14u
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie coś mi się nie zgadzało, dlatego dopytałem. Właśnie ostatnio zastanawiałem się nad wymianą routera, bo ten Sagemcom to ostatnio coś słabiej rozsiewa sygnał wi-fi po domu, choć moc transmisji maksymalna itd. Chyba lata swojej świetności ma za sobą. Ten Asus to dobry jest do Neo? Zależy mi na przyzwoitym sprzęcie, oczywiście nienajdroższym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darek25 napisał(-a):Właśnie coś mi się nie zgadzało, dlatego dopytałem. Właśnie ostatnio zastanawiałem się nad wymianą routera, bo ten Sagemcom to ostatnio coś słabiej rozsiewa sygnał wi-fi po domu, choć moc transmisji maksymalna itd. Chyba lata swojej świetności ma za sobą. Ten Asus to dobry jest do Neo? Zależy mi na przyzwoitym sprzęcie, oczywiście nienajdroższym.
@Matt55 Jeśli chodzi, o ten router jest, bardzo dobrze wspierany przez Asusa i raczej nie ma złych opinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, wezmę go pod uwagę. Chyba czas na wymianę. 🙂 @Anonim Dzięki wielkie za pomoc. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla przykładu http://www.eskago.pl/tv/music-vox-tv tego się nie da ogłądać przerywa na player.pl działa. Wymiana routera to raczej nie pomoże ani zaznaczenie w zakładce dsl sra bo nie powinno być zaznaczone, gdyż to nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim potwierdzam (neostrada 80). Video działa dopiero łącząc się przez VPN (we francji). O dziwo streaming eskago pochodzi z serwerowni supermedia.pl która jest w polsce.