- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
Na pewno masz radiówkę a nie internet mobilny od T-Mobile?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
Napewno
DOKŁADNIE INTERNET DOMOWY T-MOBILE
Już pisałem
Pobieranie powinno wynosić do 60 mb/s
To brać to rozwiązanie od Orange czyli internet po kablach telefonicznych gdzi epobieranie może wynosić do 80 mb/s (mam pytanie jak rzeczywiscie wygląda prędkość) czy zostać jednak przy tej radiowe gdzie prędkości wynasza tyle ile wynoszą (pisałem już kilka razy)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
A Twoi sąsiedzi korzystają z Orange? są zadowoleni?
Poza tym umowa z TMobile zwykle bywa związana z dwuletnią lojalką. Jak za rok będzie światłowód - to nie wiem czy warto mieszać w ofercie. Jak nie masz lojalki w T-M i zrezygnujesz, to już nie wrócisz do tej oferty (bo dla nowych umów już nie ma). "im confjuzd" 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
No niewiem umowa z t-mobile kończy mi się we wrześniu i może warto teraz sprubowac i wziąść to dziwne rozwiązanie of orange na próbę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
Narazie wezmę na 14 dni na testy także wydatków dużych nie będzie i zobaczymy jak to się sprawdza 😉
I przepraszam pomyliło mi się umowa z t-mobile kończy mi się w styczniu także za niedługo dlatego też myślę nad nowym rozwiązaniem jakbytu przyspieszyć neta może poradzisz mi coś jeszcze jakiś inny typ podłączenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
Mimo, że jesteś tutaj na forum Orange - ja nie jestem pracownikiem Orange więc nie będę Cię zachęcał do oferty Orange czy innej 🙂 Osobiście moja rada - podpytaj sąsiadów z czego korzystają, czy są zadowoleni czy nie. Widzę, że w Zduńskiej Woli jest parę operatorów co mają radiówki z większymi prędkościami (nie wiem czy docierają do Ciebie). Inna kwestia że jak będzie kabel za rok, czy jest sens wiązać się lojalką na rok lub 2 lata? może doczekaj w TM?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
No wiem oczywiście że warto czekać na światełko ale w tym czasie oczekiwanie nie ukrywam że muszę mieć dostęp do internetu a s związku z kończąca się umowa z t-mobile szukam czegoś szybszego montowalrl już anteny zewnętrzne do routera ale to niewiele dało właśnie apropo tego możne znacie jakiegoś montera który ustawił by mi je lepiej dokładniej itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu
Wg mapy na bts search najbliższy nadajnik masz Tymienice 88B. Powinny być tam nadajniki wszystkich 4 głównych sieci. Warto może kupić sobie za 5 zł prepaidy różnych sieci i posprawdzać jak działa.
Ja nie jestem z Twoich okolic to nie znam nikogo.