- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki antyvirus zainstalować, żeby nie ograniczał prędkości internetu ?
Jak w temacie próbowałem E**t, K****ki, Bit*******r i po zainstalowaniu każdego obcina lacze prawie o połowę. Probowalem na kazdym róznych ustawien ale to nic nie daje. Dlaczego przy łaczu 2 Gb/s szło pełnym łaczem, ile dawało, a tu każdy obcina na 8 Gb/s prędkość o połowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie w warunkach domowych antywirusy już wymierają i już niespecjalnie mają zastosowanie.. Systemowy antivirus daje radę i już nie ma co kombinować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
J131 - znowu zaczynasz co ma piernik do wiatraka. Nie chodzi mi o jak gdzies napisałeś wodotryski tylko o to że chyba normalne powinno byc , ze ten antywirus obetnie powiedzmy o 10% zgoda , ale zeby z 8 robil 3 Gb/s to chyba nie jest normalne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 W zasadzie powinieneś zapytać producentów oprogramowania. Po stronie Orange jest ok. Tak jak wcześniej wspomniałem. Po co się katujesz jakimiś aplikacjami, które w zasadzie wymierają. Te rzeczywiste antywirusy np Falcon od CrowdStrike są dość drogie ale skuteczne. Te imitacje antywirusa, które instalujesz pogarszają tylko sytuację.