Jak zrezygnować z Funbox6

ROZWIĄZANE

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5927
  • 57

@Maron24  później na bezterminowej masz+ 10 zł. Co do targowania, opcja 300 jest tańsza niż 600 zależy co potrzebujesz. Później będą proponować update i wtedy jest możliwość targowania.

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 32
  • 76
  • 0

Mam takie coś z upc, sztucznie przypisali połowę kwoty na rachunku tv, ale zrezygnować nie można. Rozumiem, że to będzie szło po światłowodzie? Jak z wykorzystaniem łącza? Jest oddzielna przepustowość na tv? Wydaje mi się, że stary funpack tak miał

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 428
  • 1541
  • 4

Tak leci to po światłowodzie na osobnym VLANie, więc jest oddzielona przepustowość.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

@deestnapisał(-a)

Tak leci to po światłowodzie na osobnym VLANie, więc jest oddzielona przepustowość.

Z wyjątkiem dekodera 4K Stream i aplikacji na Android TV.

• 428
  • 1541
  • 4

Dokładnie, tylko dekoder 4K Stream i aplikacja na Android TV jest przesyłana unicastem, a nie multicastem, więc przepustowość się ogranicza tylko przy włączonej telewizji

• 32
  • 76
  • 0

@Samotnicknapisał(-a)

@deestnapisał(-a)

Z wyjątkiem dekodera 4K Stream i aplikacji na Android TV.

To w końcu się ogranicza przepustowość czy nie 😅 Bo przy zamawianiu takim wstępnym strona informowała tylko o FB6 niczym więcej

• 2928
  • 13882
  • 129

@Maron24 FB6 nie służy do oglądania telewizji, do tego są dedykowane urządzenia i aplikacje. Od używanego HW/SW będzie zależało czy usługa telewizyjna odkroi kawałek przepustowości czy nie.

• 428
  • 1541
  • 4

Jeżeli z telewizji nie korzystasz to nie, ale jeżeli korzystasz to może ograniczać przepustowość przy dekoderze 4K Stream lub aplikacji na Android TV (tylko przy włączonej telewizji)

• 32
  • 76
  • 0

Na jakiej zasadzie działa ta aplikacja? Za każdym razem jak chcę oglądać tv orange muszę ją włączać tak? Tv upc mam po koncentryku, więc jest, że tak powiem natywne, włączam tv i działa

• 2928
  • 13882
  • 129