- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet domowy - przyśpieszenie prędkości
@wedzikowski zanim byś zmienił na internet mobilny, warto najpierw sprawdzić, czy faktycznie na mobilnym będziesz miał zadowalające osiągi. Kup starter Orange i sprawdź osiągi, najlepiej jak masz router mobilny, jeśli nie, to ma smartfonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Pisałem, że posiadam internet mobilny w telefonie i jestem z niego naprawdę zadowolony, ponieważ prędkości są na nim nawet 5 krotnie szybsze niż na Wi-Fi.
Nie raz, korzystam z tego internetu mobilnego, aczkolwiek mam na nim limit GB. Jako, że gram dużo w gry, potrzebuje nielimitowanego internetu a taki mam tylko po Wi-Fi.
Chyba że miałeś na myśli coś innego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wedzikowski nawet sie nie chwal, że grasz po wifi... Takie rzeczy powinny być karalne bez możliwości skrócenia wyroku 😁
Wejdź do menu modemu i pokaż rzeczywiste parametry łącza z zakładki DSL modemu. To dopiero są realne parametry synchronizacji FB
Co do przyłącza, nie napisałeś, czy kabel wchodzi do domu pod ziemią, czy jest podwieszany. Czy i ile masz gniazdek telefonicznych i jaką instalację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fakt, ja problem grania po wifi rozwiązałem gigabitowym switchem ale nie każdy i nie wszędzie ma podciągnięty kabel internetowy a wifi 6 czy w przypadku ps5 pro wifi 7 do grania we wszystko inne niż FPS wystarcza.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »