- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy bedzie informacja o awarii i jej usunięciu ?
od wczoraj godz. 17:00 (02.02.2017) nie mam dostępu do internetu stacjonarnego i osoby z mojego sąsiedztwa.
Internet stacjonarny wczoraj w firmie też padł.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Kamil_B
Dodam do tego, co już napisał wyżej @Piotrekk85, że nasza apka na ekranie 'Uszkodzenie' pozwala na wykonanie pomiaru. Jeszcze pracujemy nad poprawnym działaniem tego modułu, ale docelowo taki pomiar powinien przekazywać informacje o ewentualnych awariach (o ile takie występują w Twoim rejonie i zostały przez nas potwierdzone), zaplanowanych pracach modernizacyjnych, blokadzie windykacyjnej, a także CyberTarczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AWARIA ORANGE od 02.02.2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak ogólnie zamieściłem post, bo nikt na stronie głównej nie podaje gdzie i jak duża jest awaria.
Oczywiście pisze z telefonu podłączonego do koputera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Kamil_B
Dodam do tego, co już napisał wyżej @Piotrekk85, że nasza apka na ekranie 'Uszkodzenie' pozwala na wykonanie pomiaru. Jeszcze pracujemy nad poprawnym działaniem tego modułu, ale docelowo taki pomiar powinien przekazywać informacje o ewentualnych awariach (o ile takie występują w Twoim rejonie i zostały przez nas potwierdzone), zaplanowanych pracach modernizacyjnych, blokadzie windykacyjnej, a także CyberTarczy.