- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód Orange - Wieczorna tragedia!
21:05. Tak wygląda to obecnie. W końcu jestem zadowolony z Orange :). Miejmy nadzieję, że to nie jest "wypadek przy pracy", że działa dobrze :D. @sojer2005 , a jak u Ciebie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie bez zmian.
Ale podjąłem dość radykalne środki zaradcze, byle do czwartku ... 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mihawooo zbieżność jakichś prac na węzłach, zainteresowanie anonimowe pracownika, cud dialektyczny lub przypadek...cokolwiek, byle tak dalej....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19:51.
Ciągle utrzymuje się dobra passa 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do końca wieczoru prędkość utrzymywała się stała, na poziomie 940. Zobaczymy jak będzie dziś. Jezeli tak jak wczoraj, to szacun Orange za szybkie działanie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdzam w Gdyni nadal tragedia!!!
Historia ciągnie sie około 2 tygodnie,zabawa zaczyna się po godzinie 16.00 do około 01.00/02.00 w nocy
Pingi wzrastają i spada prędkość do około 10 mbit. Rekord miałem około 4 mbit !!! z łącza 300/50. Wszystko testy do macierzy czyli Orange Gdańsk na inne serwery jest jeszcze gorzej. Orange Światłowód posiadam od ponad roku nigdy nie zauważyłem takiego spadku jakości.
Oczywiście interweniowałem 2 razy w dziale technicznym panowie byli bardzo zdziwieni że jest aż tak źle.Pfff czyli co walczę już 2 tygodnie chciałem oficjalnie złożyć reklamację ale konsultant techniczny zarzekał się że w ubiegły wtorek napewno skontaktuje się ze mną technik i co ...... I nic cisza olewka nie ma tematu . Biorąc Orange Światłowód myślałem że będę miał święty spokój ale wcale nie różnią się od UPC/Mulrimedia podejściem do klienta.Tak naprawdę mam w gdzieś jakiś tam zwrot 20pln wystarczyło napisać smsa że mają prace modernizacyjne lub awarię i ok nie ma problemu. A oni wolą przyjąć zgłoszenie nadać temu nr itd itp i bujać się ze mną już tyle czasu żałosne. Wiecie tak sobie myślę że oni są przekonani że po 2 stonie kabelka siedzą same barany i amatorzy.
Jutro zrzucę screeny testow dziasiaj jestem w pracy.
Dajcie znać jak sytuacja wygląda u was szczególnie w 3-mieście
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te spadki predkosci i pingi to ciagna się już długo u mnie, najgorzej było w pazdzierniku. Oczywiscie zgłoszone ale co z tego jak rano dostaje sms i ze wszystko juz dziala. Tak rano działa, ale wieczorami nie da się uzywać światłowodu. Tragedia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie póki co dalej stała prędkość około 940. Ping 1. Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale jak widać, Orange jednak monitoruje połączenia i błędy są naprawiane. U mnie wszystko już świetnie śmiga od 3 dni, i liczę, że utrzyma się to jak najdłużej. Wam również życzę tego, aby problem ustąpił. Róbcie pomiary prędkości na testach Pro jak i na zwykłych, róbcie screeny i na pewno zareagują 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej @Kwasz
jak może czytałeś u mnie też tragicznie wieczorami, Gdynia Redłowo. Od ponad tygodnia nie da się normalnie korzystać z internetu wieczorem.
Ja z tego powodu zmieniłem dziś ISP i jutro wypowiadam umowę Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A u innego operatora działa bez problemu? Masz już podłączenie?