- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja internet domowy pierwsze dwa miesiące za 0zł czy aby na pewno ?
witam ,
czy ktokolwiek z użytkowników lub z personelu orange może wyjaśnić mi sytuację , dlaczego przy zamówieniu online usługi internet domowy z umowa na 24 miesiące przy prędkości 300/50 rabat dwa miesiące za 0zł nie wchodzi , * nie należę do klientów Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa ,których ta promocja nie dotyczy
będę wdzieczny za pomoc i wszelkiego rodzaju porady dzwoniłem/chatowałem z konsultantami wszyscy odsyłają mnie do dodatkowo płatnej infolini 501 100 100 , ,żeby tam wyjaśniać sprawę , , mam umowę wstępną i nie wiem czy z niej nie zrezygnować bo ktoś próbuje mnie naciągnąć twierdząc , że to co jest na oficjalnej stronie ,mija się z prawdą i upust ulga po prostu mi się nie należy .
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można tylko zgadywać. Tutaj produkują się zasadniczo tylko klienci i nikt nie ma wglądu do Twojej umowy/oferty/danych.
Jeśli zawarłeś już umowę to takie sprawy wyjaśnisz tylko w BOK.
Jeśli masz problem z działaniem strony z której chcesz złożyć zamówienie, to przypominam sobie, że ktoś wspominał o konieczności wyłączenia wszelkich blokerów reklam/skryptów żeby rabaty się zaliczyły. Możesz spróbować innej przeglądarki. Oczywiście równie dobrze może to być jakiś błąd w systemie zamówień operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mirol65 nie wchodzi rabat 2mc za 0zł ponieważ Twoja miejscowość jest na liście miejscowość regulowanych. drugi przypadek kiedy rabat nie wchodzi to jak piszesz ze siec nie była budowana w ramach popc.
wybierz predkość 600Mb/s lub 1Gb/s i 2mc za 0zł dostaniesz
oferta na www i ten rabat to taki wabik.
inna sprawa że te 2 miesiace za 0zł również dostaniesz w innych kanałach sprzedżowych. wiec ściema że tylko na www takie cudowne oferty 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wszelkie adbloki powyłączane , logowanie z poziomu lapka, smartfona różne przeglądarki , wiem że przy wyższej prędkości rabat wchodzi ,ale jak wół stoi również przy 300/50 i wszelkie opcje z gwiazdką nic nie wskazują na to ,że mi ten rabat się nie należy , ściemniają i tyle próbują zwabić klienta na wyższe opłaty , trzeba to zgłosić do UOKiK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podejście nr.2 czyli zamawianie tej samej usługi ta sama prędkość to samo miejsce / inny użytkownik ( nowa umowa tylko próba ) .... kod / rabat / promocja o zł za pierwsze 2 miesiące jak to zwał ...jak najbardziej wchodzi , znaczy ktoś próbował mnie naciągnąć na wyższe prędkości i tym samym narazić na większe opłaty , nieładnie . córka bo na nią była umowa będzie składać reklamację ...... dzięki za pomoc temat do zamknięcia . pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak na marginesie
usługę zamawiałem po raz drugi w sklepie internetowym ..- telefonicznie bo niestety przy zamówieniu przez internet na 100% promocja nie wejdzie bo trzeba wtedy do nich dzwonić i kod otrzymasz od nich i wtedy wklepujesz z rasi w odpowiednią rubrykę i po ptakach
https://www.orange.pl/internet/internet-domowy#contentComponent_3
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)@mirol65 nie wchodzi rabat 2mc za 0zł ponieważ Twoja miejscowość jest na liście miejscowość regulowanych. drugi przypadek kiedy rabat nie wchodzi to jak piszesz ze siec nie była budowana w ramach popc.
wybierz prędkość 600Mb/s lub 1Gb/s i 2mc za 0zł dostaniesz
oferta na www i ten rabat to taki wabik.
inna sprawa że te 2 miesiące za 0zł również dostaniesz w innych kanałach sprzedażowych. wiec ściema że tylko na www takie cudowne oferty 😋
jak widać może być i trzeci przypadek błędnie wpisany kod (tego nie brałem pod uwagę)