- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Porównanie oferty z konkurencją
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A mógłby mi ktoś sprawdzić jeszcze raz ping tmob -> 1.1.1.1 (cloudflare)? Na looking glass pod 27 ms a wcześniej ktoś wrzucał 4.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ping na LG odstaje mocno od wyników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie testowałem trochę to looking glass od T-Mobile i pingi wyglądają przeciętnie, by nie powiedzieć kiepsko. Ciekawe jak będzie w rzeczywistości 😄
Mnie najbardziej ciekawi czy będę mógł grać w gry P2P i hostować bez problemów i bez zablokowanych portów... bo niestety T-Mobile nie pozwala na config swoich urządzeń a swojego routera nie mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@akira77 Szkoda że nie grasz w gry bo wtedy byłbym wniebowzięty Twoją opinią 😉 Cóż, i tak dzięki 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Muszę się pochwalić że byłem dzisiaj w salonie T-Mobile i podpisałem umowę na światłowód 300/30 😄 Jutro składam wypowiedzenie Orange ale internet będę miał jeszcze chyba do połowy lub końca grudnia. Technicy z T-Mobile przyjdą do mnie 13 grudnia wszystko zainstalować i skonfigurować.
Więc zostały 2 tygodnie i okaże się czy T-Mobile faktycznie lepszy. Może w końcu zacznę grać online jak za dawnych czasów 😄 Cóż, nie mogę się doczekać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cieszymy sie Twoim szczesciem i zyczymy niskich pingow. Jak sie beda pytac z orange dlaczego rezygnujesz to pamietaj zeby powiedziec ze przez slaby ping
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Podpisałem umowę oddzielnie, babka w salonie tylko pytała do kiedy mam Orange i ustaliła termin instalacji światłowodu od T-Mobile który przypadł na 13 grudnia w piątek. Oby piątek 13-tego nie był pechowy 😄
@Czullo Jeśli spytają czemu rezygnuję to pewnie że powiem o pingach i lagach w grach, bo jeśli chodzi o youtube czy ogólne działanie stron internetowych itp itd to nie ma tragedii, jest w miarę ok.