- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Porównanie oferty z konkurencją
@Anonim nie spotkałem się nigdy aby klient pytał o ping routing itp.
Głównym wyborem oferty jest cena.
Cena jeat wyznacznikiem!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Jeśli znajdę czas to z całą pewnością się wtedy spróbuję pojawić.
Niemniej jednak - nawiązując do rachunku ekonomicznego.
Popatrz. Orange puszcza dużo ruchu Telią. Płacą za to, prawda? Płacą tyle samo, bądź nawet więcej za puszczanie tego przez zagraniczne węzły.
Dlaczego nie dogadają się z Telią, aby puszczać to przez Warszawę? Przecież i tak płacą za ich tranzyt i tak.
A to dałoby ogromną poprawę. Mieszanka tego co można przez Frankfurt, tego co wymaga niskich opóźnień (jak to np. teraz jest - Twitch, CloudFlare, Discord etc.) przez OTI w Warszawie i uzupełniać to Telią w Warszawie. Koszt praktycznie taki sam albo nawet niższy. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netia 1 Gbit za 59 zł ??
Jak dostać taką ofertę ? Standardowo jest 70 zł
Pewnie tylko w Warszawie znając życie ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mitarnapisał(-a)Netia 1 Gbit za 59 zł ??
Jak dostać taką ofertę ? Standardowo jest 70 zł
Pewnie tylko w Warszawie znając życie ...
To pisałem o moim lokalnym ISP, który ma właśnie taką ofertę. Nie wiem czy w Netii są jakieś terytorialne promocje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
Na prawdę ciężko mi wchodzić z Tobą w dyskusję bo widzę, że i tak wiesz swoje, a do tego dość emocjonalnie do tego podchodzisz
Ja osobiście cieszę się, że przetestowałem usługę przez 14 dni i sam sobie wyrobiłem zdanie zamiast zdawać się na opinie z internetu i Tobie też to polecam. Jak działa to zostawiasz, jak nie działa to odstępujesz od umowy. Jak nie masz alternatywy to robisz coś, żeby tą alternatywę mieć. Będziesz miał mniej rozczarowań w życiu.
A ja wracam do grania w R6 Siege bo dobrze mi dzisiaj idzie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie miałem u siebie alternatywy jeśli chodzi o internet patrząc na moje użycie. LTE - odpada, limity. Satelita - odpada, limity. Potrzebuję stabilnego łącza, a taki jest tylko światłowód. Przesyłam ogromne ilości danych w ciągu miesiąca.
Czemu trujesz mi o tym, że "wyrób sobie opinie", "weź co innego" - piszę po polsku - NIE MIAŁEM U SIEBIE ALTERNATYWY. Zostało mi z Orange jeszcze ponad pół roku umowy. Stąd moje narzekania i mam do tego prawo, a jeśli coś Ci się nie podoba to nie czytaj.
Tak działa Orange o 23:45 w niedziele. Światłowód. Według Sebastiana Orange świadczy dobry internet całościowo. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak działa Orange o 23:52 w niedziele. Światłowód. Według mnie Orange świadczy dobry internet całościowo. Pozdrawiam 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od razu uprzedzam - to nie wina routera, kabla ani niczego innego. Czasem łapie takie zadyszki przy interwale 0.2ms, ale sieć lokalna działa na pełną prędkość i ping rzędu <1ms (eth <> eth). 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange czy Tmobile co lepiej wybrac? do gier online