- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ! Mam do was szybkie pytanie. Czy jest możliwość, aby Orange nie wykonało kilkunastu adresów z puli POPC2 ? Wszystkie te adresy są pozapisywane zarówno tutaj - https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/ , tutaj - https://mapbook.uke.gov.pl/ oraz w dokumentacji Orange. POPC kończy się w moim mieście 29.04.2021 natomiast ekipa montażowa uwinęła się z większością adresów i teraz ich nie widuje. Niedługo kończy mi się umowa na LTE dlatego chciałbym już zacząć ogarniać temat ze światłowodem i nie wiem czy nie wybrać lokalnej firmy. Z góry dzięki 😄
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kuba1705 za niewywiązanie się w terminie są naliczane kary umowne, a końcowy odbiór i tak musi się odbyć prędzej czy później, bez tego sieć nie ma prawa ruszyć.
Edit.
Skoro wykonawca to Orange to możesz spróbować dowiedzieć się czegoś na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - czas oczekiwania
@Kuba1705 do 29 kwietnia jeszcze trochę czasu, skoro adresy są ujęte w puli to zostaną wykonane inaczej nie dojdzie do końcowego odbioru. Warto z Twojej strony dowiedzieć się kto jest wykonawcą robót i tam skierować swoje zapytanie odnośnie prowadzonych prac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - czas oczekiwania
@slav72 wykonawcą jest Orange, więc za dużo się nie dowiem 😪. A tak czysto hipotetycznie jeżeli faktycznie nie dojdzie do końcowego odbioru to Orange będzie musiało zapłacić jakieś kary albo coś ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kuba1705 za niewywiązanie się w terminie są naliczane kary umowne, a końcowy odbiór i tak musi się odbyć prędzej czy później, bez tego sieć nie ma prawa ruszyć.
Edit.
Skoro wykonawca to Orange to możesz spróbować dowiedzieć się czegoś na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - czas oczekiwania
@Kuba1705 możesz też wysłać pismo polecone z zapytaniem na adres:
Orange Polska S.A.
Jagiellońska 34