- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Smart Care Premium - opinie
Ale Digital Care jest partnerem w przypadku tej usługi o czym mówi regulamin na który się powołujesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uszkodziłem telefon iPhone 12 Pro, te modele nie są już sprzedawane, zgłosiłem ubezpieczenie i teraz jestem ciekaw co z tym podziałają, ale czytając opinie trochę się obawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do kogo mogę zgłaszać nadużycia Digital Care. A może to regulamin usługi wprowadza w błąd , nie mówiąc, że partner ma jakieś limity i gdy nie załapiesz się na limit, a chcesz mieć aparat z podobnymi funkcjami, nawet trochę gorszy musisz liczyć się z dopłatą. Orange umywa ręce, bo za to odpowiada partner, który nie zna regulaminu.
Oddając do naprawy nie najnowszy aparat, musisz liczyć się z dopłatą. Ale nie martw się, jeśli dopłata będzie wyższa , możesz wziąć raty. Wersja premium to taka sama ściema, jak wersja standard. Dodatkowo w ramach szybkiej płatności PayU dajemy Ci możliwość rozłożenia dopłaty na raty. Ta opcja dostępna jest dla kwot powyżej 300 zł, a decyzja o przyznaniu rat wydawana jest online nawet w 15 minut. Takie fajne 🙂 Jeśli myślałeś, że załatwisz to bezgotówkowo, to w niektórych przypadkach możesz się zdziwić. Może nie obyć się bez kredytu.
- 1
- 2
- Następny »