- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love - oferta/konfiguracja
Cześć pomarańczki,
Zadzwonił do mnie konsultant Orange i przedstawił mi ofertę Orange Love w której za 135 zł miesięcznie będę miał internet domowy Neostradę 20 Mb/s (więcej nie pozwalają mi warunki techniczne) + na 3 numerach wszystko za darmo i po 15gb na dwóch numerach telefonu i 105 gb na trzecim numerze internetu oczywiście do tego wszystkiego doliczane są obecne raty za sprzęt ,umowa na 24 miesiące. Oferta dla mnie dosyć atrakcyjna bo w chwili obecnej płacę za Neostradę 60 zł + za te 3 numer z maksymalnymi zniżkami około 230 zł i mam to samo w ofercie poza internetem bo na 2 numerach mam 30gb wspólnego internetu na 2 numery a na 3 numerze 30 gb na jeden numer. Ale problem tkwi w tym że takiej konfiguracji oferty z taką comiesięczną opłatą i tak dużym internetem nie znalazłem w ofertach Orange (zwłaszcza te 105 gb ) rozmowę z konsultantem odsłuchałem drugi raz ponieważ korzystam z aplikacji fontel dzięki której nagrywają mi się rozmowy i niczego nie pomyliłem i moje pytanie brzmi czy taka oferta istnieje i gdzie szukać potwierdzenia takiej oferty na internecie ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla mnie trochę dziwna oferta tym bardziej że na jednym z trzech numerów dostajesz 105 GB i raty za sprzęt i wszystko w cenie 135 zł ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultant przy aneksach ma pewne możliwości rabatowania, pytanie tylko czy to zrobił 🙂 Na stronie Orange nie musi tego być. Ale i tak przeczytalbym bardzo DOKŁADNIE umowę zanim bym ją oddał kurierowi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie nie raty za sprzęt doliczane są do tych 135 zł (135 nie obejmuje rat) ,właśnie chodzi mi o te 105 gb ? skąd on to wziął tak samo skąd wziął te 15 gb na 1 i 2 numer skoro orange love w każdej ofercie ma maks 5gb ,dlatego też szukam tej oferty na internecie i nie mogę znaleźć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja zrozumiałem że raty za telefon są osobno doliczane. Słusznie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jeszcze żadnej umowy nie zawarłem ponieważ ta oferta wydała mi się podejrzana poprosiłem go aby zadzwonił do mnie jutro
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak raty za telefon są doliczane osobno 135 + 100 zł rat =235 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@damkon93A jaki to telefon będzie na raty model marka ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Patrząc na pakiety GB to wygląda jakby zaoferował Ci dla dwóch numerów utrzymanie w Planie Komórkowym Optymalnym (10GB + 5GB za przedłużenie) oraz numer w Lovie 4G (5GB + 100GB z pakietu poza strefą domową). Tylko w tej wersji ta Neostrada nigdzie nie pasuje... Konsultant nie wymieniał nazw planów w jakich Ci proponował przedłużenie umowy poza nazwą "Love"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »