- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Sprawdź ceny za 1Gbit, w polsat/netia 70zł, Inea 69zł, Orange 79/89zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Ale w domkach wygląda to lepiej:
Orange 80 zł 24 m/ 90 zł bez lojaki+14,99 za domki
Plus na BSA z dopłatą za domki 100 zł (nie porównuję oferty na sieci własnej Netii) /24m
Inea 70 zł + 15zł za domki /24m
TM 90 zł/24m
Różnice nie wielkie, mam nadzieję, że nie będziemy porównywać ofert w różnych miejscach, bo dochodzą promocję dla Warszawy, Krakowa, Śląska czy Trójmiasta. Do cen wypada doliczyć niekiedy aktywację i/lub kilka początkowych miesięcy taniej lub za free. Cenowo różnic nie ma. Wg mnie i tak sentyment do marki decyduje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
a ja bym właśnie porównywał oferty na blokach.
orange chcialo walczyc z kablowkami a wychodzi to dosc slabo.
jedynie czym moze orange powalczyc to jakoscia, konwergencja i obsluga bo na pewno nie cena.
nawet jezeli orange posiada ww argumenty to i tak ciezko walczyc z argumentem cenowym innych isp
skoncza sie inwestycje na domkach to bedzie placz ze ftth tak slabo sie sprzedaje znowu 😭
te promocje na warszawe, krakow, slask czy 3city to z orange?
dla wawy to widzialem ale dla reszty to nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Promocje dla tych regionów nie w Orange, chciałem tylko porównać różne firmy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Przecież Orange też przedstawiło swoją promocję, tylko że u innych to były obniżki a u orange jakiś niewypał z darmowymi sluchawkami 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
to w takim razie po co inwestowac w ftth tam gdzie sa kablowki?
chyba nie po to aby sobie kabelki gnily 🤔
kto Ci powiedzial ze nie ma zgody na oferte dedykowana pod konkretny adres?
Jestes z olsztyna?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Po co? cyferki, cyferki... Orange budowało pod akcjonariat i reklamę. Mamy miliony w zasięgu!- czyli w blokowiskach, gdzie albo zostali już emeryci albo mają konkurencję conajmniej kilku operatorów. Tak było taniej i ładniej na folderach wyglądało.
Chyba dopiero niedawno przekroczyli 10% aktywnych łączy wobec dostępnych punktów - więc średnio, że tak powiem. Podają przyrosty abonentów FTTH ale odejść z xDSL ciężko się doszukać w raportach... chyba że kolega Piotrek poda nam liczby ile osób odchodzi z xDSL 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Tak, jestem z Olsztyna.
Co do zgód sytuacja wygląda tak. OPL musi każdy cennik z ofertą fix zgłaszać do UKE (na terenach zderegulowanych tylko informować, na tych z regulacją przejść test MS). Oferta detaliczna jest powiązana z ofertą hurtową. O zmianach oferty hurtowej Orange musi informować OA na 14 lub 31 dni wcześniej (chyba, że zmiana wynika z przepisów prawa). Orange już raz wystartowała z promocjami adresowymi - ktoś pamięta Geopromocję 1? Skończyło się tym, że sprzedawcy Orange nie chcieli tej oferty sprzedawać. Związki zawodowe nie będę komentował co zrobiły - kto czytał ówczesną stronę SKPT to wie 🙂 Od tamtej pory z tego co mi wiadomo wstrzymano wszelkie prace nad promocjami adresowymi (poza Warszawą).
@Czullo dane przecież są w raportach giedowych. Nikt nie były prostsze, jeśli chodzi o churn.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
@Piotrekk85 geopromocja 1 byla dostępna na rynku nieuregulowanym. Dlaczego nikt nie chciał sprzedawać? Salony wciskaly na potęgę te opcję nawet dziś Ci klienci nie chcą przejść do ftth 😁
Płacić 20zl za neo do 10zl to była okazja super.
A pamiętasz taka ofertę jak ambasador, rok 3P za 0zl? Dla wybranych adresów.
Skoro Tobie nie wiadomo o pracach nad promocjami adresowymi to nie znaczy że ich nie ma 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś