- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Minął już miesiąc od ostatnich testów MS https://bip.uke.gov.pl/decyzje/oferty-ramowe/testy-msps/ogloszenie-o-wynikach-testow-zawezenia-marzy... a nowej oferty nie ma. Na przecieki od portalu na t" nie ma co liczyć bo "źródło wyschło". Zwykle po miesiącu coś było widoczne.
Ktoś coś wie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Jechali po calosci 😁😁😁
systemy sprzedażowe są wyłączone 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
A te dwumiesięczne "przyśpieszenie" było wcześniej?
"Dla opcji do 300 Mb/s i do 600 Mb/s przyspieszenie do 1Gb/s na 2 m-ce pod warunkiem istnienia możliwości technicznych. Dla opcji do 1Gb/s wysyłka prezentu po 14 dniach od podpisania umowy, pod warunkiem uruchomienia usługi."
edit: od jutra też video pass będzie dla komórkowego abo https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/Niebawem-Video-Pass-tak%C5%BCe-w-abo-Orange/m-p/2170...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
I cały jeden grosz taniej 🤦 to chyba tylko na memy ktoś obniżył 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
@Piotrekk85 nie było.
Nie zdziwię się jak od przyszłego roku najniższa prędkością na ftth będzie opcja do 600MB/s
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
Większość nawet tych 300Mb/s nie jest w stanie wykorzystać.
Te 1Gb/s to takie kreowanie potrzeb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta?
@PARANOJAzgadzam się.
Ja mam 100 Mbps i nawet w "szczycie", gdy brat gra, korzysta z TS3, ja oglądam stream na YouTube w 1080p60, Mama korzysta z telefonu, do tego ja na telefonie facebook i coś - zużycie nie przekracza 25 Mbps.
Gorzej, jak coś musimy pobrać - to w porównaniu z 35 Mbps, które miałem wcześniej - 100 Mbps jest o wiele lepsze, ale jednak apetyt rośnie w miarę jedzenia - niedługo będę brał szybszą opcję bo to już po prostu stanowczo za mało. Czekanie prawie 4 godzin na pobranie najnowszego Call of Duty to lekka przesada. O wysyłaniu nie ma nawet co mówić - 4 GB to ponad godzina....
Zastanawiam się, jak długo będzie trzeba czekać, aż w Orange będą łącza symetryczne jak we Francji czy Hiszpanii.
Szkoda, że Orange nie przyspieszy klientom 100/10 łącz do 300/50 np., jak to niegdyś zrobili z 600/60 - ale nie ma co płakać 😉
@Piotrekk85dodam, że ta cena **,98 była od dłuższego czasu - właściwie od 2 miesięcy jak dobrze pamiętam. Więc to raczej nie ta nowa oferta 😉
- « Poprzedni
- Następny »