- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od tygodnia dostaje głuche telefony z numeru BOK Orange 510 100 100. Po odebraniu słychać jakieś rozmowy w tle (jak w BOK), ale nikt się nie odzywa. Wczoraj zgłaszałem sprawę na czacie. Pani stwierdziła, że oni nie kontaktowali się ze mną w tym czasie. Niby przyjęła zgłoszenie, ale nie widać tego w aplikacji MO.
Miał ktoś z Was podobny przypadek?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@GlutCzy w ostatnim czasie kontaktowałeś telefonicznie się z Orange? Pytam, bo prawie zawsze potem oddzwania bot Max i pyta o ocenę obsługi. Może coś się pokręciło w systemie i zamiast bot"a dzwoni jakiś konsultat, a on sam nic o tym nie wie, np nie jest przy biurku. To tylko hipotaza, ale wydaję się "rozsądna".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuche telefony z BOK
@Glut może ktoś podszywa się pod numer infolinii Orange. Miałem przypadek, że dzwonił do mnie niby funkcjonariusz z Komendy w Rzeszowie, a okazało się, że to przestępca tak się podszywał w celach wyciągnięcia korzyści majątkowych. Nie wiem jak, ale ewidentnie jest sposób na takie zamaskowanie numeru, że wyświetla się jako nazwa np. numer 510 100 100 zamiast numer rozmówcy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@GlutCzy w ostatnim czasie kontaktowałeś telefonicznie się z Orange? Pytam, bo prawie zawsze potem oddzwania bot Max i pyta o ocenę obsługi. Może coś się pokręciło w systemie i zamiast bot"a dzwoni jakiś konsultat, a on sam nic o tym nie wie, np nie jest przy biurku. To tylko hipotaza, ale wydaję się "rozsądna".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuche telefony z BOK
@atlas_cudow nie kontaktowałem się telefonicznie. Twoja hipoteza bardzo pasuje do "objawów".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuche telefony z BOK
@Glut dla konsultantów to nie jest trudne do ustalenia. W systemach mają wszystkie rozmowy czy SMS-y wychodzące do klienta zapisane.
Przecież sama rejestracja rozmów o ktorej wspominają na infolinii to umożliwia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuche telefony z BOK
Teza @atlas_cudow jest najbardziej prawdopodobna. Dziękuję wszystkim za pomoc.