Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dział lojalnego klienta

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 11
  • 2
  • 0

Dział lojalnego klienta

► Temat, ze względu na charakter pytania został przeniesiony z kategorii Internet domowy (etykieta: klient indywidualny) - Moderator Kinga ◄

Dzień dobry chciałem się tylko dowiedzieć czy Orange posiada dział wojennego klienta czy coś w tym stylu Bo jak na razie nikt nie potrafi jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Dziękuję za wszelką pomóc

12 ODPOW. 12
Anonim

Nie dotyczy

Dział lojalnego klienta

@Andrew26  najpierw się zdecyduj czy chodzi o lojalnego klienta czy wojennego 😉

• 11
  • 2
  • 0

Dział lojalnego klienta

Przepraszam chodzi mi o dział lojalnego klienta 

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 395
  • 908
  • 43

Dział lojalnego klienta

Nigdy takiego czegoś w Orange nie było, chyba że chodzi Ci o SaveDesk, czyli Dział Utrzymania Klienta, to dla usług stacjonarnych takowy nie istnieje, a dla mobilnych podobno jeszcze jest, ale ograniczono ich tylko do kontaktów wychodzących.

• 11
  • 2
  • 0

Dział lojalnego klienta

A czy są dostępne oferty niepublikowany na przykład na Internet czy oferty na stronie Orange są jedyne dostępne?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32771
  • 38734
  • 1388

Dział lojalnego klienta

Zależy co masz na myśli dostępne. Na stronie www oferty są lepiej lub gorzej dostępne lub poukrywane.

• 11
  • 2
  • 0

Dział lojalnego klienta

Chodzi mi o to czy sa dostępne oferty które nie są dostępne na stronie? Konkretnie chodzi mi o oferty na internet na czas nieokreślony

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32771
  • 38734
  • 1388

Dział lojalnego klienta

Obecnie umowa bez lojalki jest tylko online https://www.orange.pl/view/internet-bez-lojalki lub u niektórych doradców na sprzedażowej 801234567. Cenowo nie ma różnicy. Ew jeśli masz już Internet, sprawdź jakie obowiązują Cię ceny po zakończeniu lojalki.

• 11
  • 2
  • 0

Dział lojalnego klienta

a nie wiesz czy jest możliwość uzyskanie pakietu 300 w cenie za 100 w ofercie bez lojalki?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32771
  • 38734
  • 1388

Dział lojalnego klienta

Dla nowych klientów nie.

Ale po Twoim wątku mam domniemanie, że masz internet już w Orange. Nie wiem jak obecna umowa przewiduje opłaty po zakończeniu lojalki (czy masz automatyczne przedłużenia, czy droższe opłaty, czy takie same jak w ostatnim miesiącu w lojalce - ostatnio było dużo zmian) - jak nie jesteś pewien, sprawdź na BOK. Bo czasem w "starszej" promocji może być taniej tylko zwiększyć prędkość (bez zmiany promocji).