@ketrasaArtur Super relacja, gratuluję pomysłu...i samej wycieczki technicznej. Jak widzisz...zagadnienia naprawdę interesujące, a technika nie gryzie...
Uważam, że pomysł ściągnięcia większej ilości osób zainteresowanych i obecnych na NO jest naprawdę strzałem w dziesiątkę (polecam Zespołowi do przemyślenia)
@agat13 rewelacja. Bardzo mi się podobało. Mojej żonie spodobało się tekturowe krzesełko i stolik. Dla Ciebie pewnie stanowisko ze światłowodami i kartami do centrali było by interesujące, chodź prawdę powiedziawszy, każde stanowisko oferowało atrakcje ciekawe atrakcje, niektóre konkursy.
@ketrasaArtur Wierzę...mnie bardziej by interesowały telefony (VoLTE i Wificalling), bo resztę zagadnień (BTS-y, światłowody, miedź) liznąłem już do tej pory
Z urządzeniami Orange jestem za pan brat, tym bardziej z beżowymi pudełkami
Konkursy? W przyszłym roku na pewno się zjawię (zachęcony Twoją relacją) więc możemy się już umawiać o 10:00 przed budynkiem za rok... Na Zlot Techniczny
@agat13 jestem jak najbardziej za. Umowa stoi, za rok o 10 przed budynkiem Miasteczka Orange
@ketrasaArtur Stoi...lista otwarta, zapraszamy wszystkich
@agat13 jak najbardziej, wszystkich użytkowników NO oraz moderatorów.
Na e-maila dostałem informację podsumowującą wydarzenie z 6 czerwca, Zielony tydzień w Miasteczku Orange:
Muszę przyznać, że nieźle wyszło wyciskanie potów..... soków na energorowerze. Sam dwa razy pocisnąłem i nasionka wziąłem pod swoją opiekę, znaczy się córka przygarnęła, która jest pod moją opieką, więc i tym samym nasionka
@ketrasaArturjednak dobrze myślałem że ten rowerek to energorower
Pozdrawiam
@Pablo5 dystans całkiem niezły. Niestety nie wystarczający do domu. Zabrakło jeszcze jakieś 25 km
@ketrasaArtur jakby udział w zabawie potrwał jeszcze godzine to uczestniczy pokonali by 25km to by wystarczyło do domu i jeszcze zostałaby nadwyżka 1,25km
Pozdrawiam