- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdjęcie z wakacji do sieci
@bronzub masz racje nie uniknie się przypadkowego wrzucenia w sieci. Wczoraj moja żona pokazała nagranie, jak udałem się do znajomych. Tylko zadzwoniłem domofonem i już zostałem nagrany i obfotografowany. Ciekawe, czy takie nagrywanie dzwoniącego domofonem jest legalne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub 4 tony eko groszka kupiłem, szkoda że fotek nie zrobiłem, ale sąsiedzi widzieli 😄
@ketrasaArtur też mam domofon z kamerką i podgląd jest, ale nie nagrywa filmów, fotkę zrobi 😉
Czy to legalne, jeśli nie udostępniasz to tak, jeśli jakieś zdarzenie będzie, to zdjęcie się przyda, jako dowód w sprawie, dodatkowo mam monitoring i tam to filmiki się nagrywają, ale jak dotąd bez jakiś ciekawych zdarzeń 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur legalne do użytku wewnętrznego, ale musi na drzwiach być informacja kto jest administratorem nagrań i gdzie są dostępne...😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 u mnie dwa psy zarządzają posesją, jakby co ja nie odpowiadam 😉
Zdjęć czy filmów nie udostępniam z monitoringu, to jedynie podgląd, co się dzieje na posesji jak mnie nie ma 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Jak sam oglądasz to jesteś operatorem kamery hobbystycznej 🙂
Tu @ketrasaArtur pisał o przesyłaniu i udostępnianiu nagrań/zdjęć osób trzecim, bo żona pokazywała coś z monitoringu/domofonu znajomych 🙂 i to jest szpiegostwo karalne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@agat13 u mnie dwa psy zarządzają posesją, jakby co ja nie odpowiadam 😉
Zdjęć czy filmów nie udostępniam z monitoringu, to jedynie podgląd, co się dzieje na posesji jak mnie nie ma 😉
@Anonim , o ile mi wiadomo, psy oznajmiają stróżowanie swoim zachowaniem, lecz nie odpowiadają za brak stosownej tabliczki ostrzegawczej. Chyba że stoisz przy bramie, albo ochroniarz i nawołuje, by nie zbliżać się do posesji, bo właściciel gryzie🤣 Zabezpieczenie czyjejś nietykalności cielesnej jest Twoim "psim" obowiązkiem😀 Wyprowadź mnie z błędnego toku rozumowania😊 Poza tym, jesteś farciarzem i nie musisz u Indian kupować chrustu😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drzewo już mam na zimę 😃
Tabliczka na płocie jest 🐾😁
Nawet koty omijają posesję, szerokim łukiem 😁