- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulotkarze orange
Hej,
Jakie macie patenty na uciążliwych ulotkarzy z orange? Dostaje ulotki raz w tygodniu, naklejają ogłoszenia w windzie, na drzwiach i szybach wejściowych. Oczywiście bez uzgodnienia ze wspólnota. Po prostu przychodzi jakiś pan wieczorem, wkrada się do budynku i działa. Już pomijam fakt ekologiczności- orange niby taki eko, a produkuje śmieci w ulosciach hurtowych, które potem walają się wszędzie po okolicy. Lokalizacja Warszawa.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulotkarze orange
@Romeks to raczej podwykonawca na zlecenie Orange roznosi ulotki.
Do mnie jakoś nie docierają, pewnie za daleko od stolicy.
Zawsze można na czacie, infolinii zgłosić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulotkarze orange
@Romeks Zapewne na każdej z ulotek jest kontakt do handlowca i to jego "sprawka". Jeśli chcesz możesz napisać pismo w którym nakreślisz sytuację i zadasz odpowiednie pytania bezpośrednio u Operatora na adres do korespondencji w Skierniewicach. Myślę, że spotka się to z odpowiednią odpowiedzią.
Mi też się cos w tego typu działaniach nie zgadza (biorąc pod uwagę fakt zgody na tego typu działalność na terenie budynku czy aspekt eko), więc warto pytać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulotkarze orange
@agat13napisał(-a)@Romeks Zapewne na każdej z ulotek jest kontakt do handlowca i to jego "sprawka". Jeśli chcesz możesz napisać pismo w którym nakreślisz sytuację i zadasz odpowiednie pytania bezpośrednio u Operatora na adres do korespondencji w Skierniewicach. Myślę, że spotka się to z odpowiednią odpowiedzią.
Mi też się cos w tego typu działaniach nie zgadza (biorąc pod uwagę fakt zgody na tego typu działalność na terenie budynku czy aspekt eko), więc warto pytać
Sprzedawca to olał i nadal dostaję kupę makulatury. Tyle tego dostaję od niego, że zupełnie zniechęcił mnie do oferty, pomimo tego, że chciałem przed wprowadzeniem się do nowego mieszkania zostać klientem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulotkarze orange
@Romeks Jeśli powiesz, że piszesz skargę załączając jego ulotkę...nie oleje 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulotkarze orange
@Romeks zamontujcie jakąś skrzynkę na ulotki i ostrzeżenie zawiesić by reklam nie naklejali, monitoring zrobić i plenić tych ajentów reklamowych 😉