- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon strefowy w Orange AD 2026
Hej,
W związku z kolejną awarią na miedzi, podczas zgłoszenia, zaproponowano mi przejście na telefon strefowy.
Próbowałem znaleźć coś więcej ale wujek google coś się u mnie popsuł bo znalazł tylko film na YT.
Co ciekawe jedynym odnośnikiem w opisie filmu jest NO 😉
Kto korzysta z takiego rozwiązania? Czy da się podłączyć DECTa i korzystać z 2 słuchawek jak na miedzi?
Mi wspomniano o opłacie 25 pln, niestety nie dopytałem o szczegóły. Aktualny cennik też by się przydał.
(w załączniku dołączam cennik z 2019 w którym usługa jest nazwana nowa orange strefa i nie do końca pokrywa się z tym co mówił konsultant).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej,
łap cennik telefonu strefowego https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/148574/a33a5299-e725-47ab-9bb3-32988e52a88d ten i inne dokumenty znajdziesz przez stronę główną / regulaminy / dom / telefon strefowy.
Nie wiem jak jest z dwiema słuchawkami, natomiast podobno ten router ma jakieś trudności po aktualizacji oprogramowania i chwilowo jest on wycofany ze sprzedaży.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No chyba że starsza osoba i chce mieć własny stacjonarny aparat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można też zakupić telefon stacjonarny na kartę SIM, tu akurat firmy maxcom, ale jakiś tam wybór na rynku jest...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro napisał(-a)
Czy da się podłączyć DECTa i korzystać z 2 słuchawek jak na miedzi?
Tak, można. Przy zaniku prądu router będzie działał, ale słuchawki już nie, bo baza jest osobno zasilana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja osobiście korzystam z tego modelu:
https://maxcom.pl/produkt/maxcom-comfort-mm28d-biurkowy-telefon-gsm/
nawet po zaniku prądu działa, bo ma wbudowaną baterię. Szkoda tylko, że po wyłączeniu 3G łączy się tylko z 2G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur, są nowsze pod tym linkiem, który zamieściłem, z 4G i VoLTE, czy z Androidem i funkcją HotSpotu 😉 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@einsiedlernapisał(-a)@ketrasaArtur, są nowsze pod tym linkiem, który zamieściłem, z 4G i VoLTE, czy z Androidem i funkcją HotSpotu 😉 .
myślę, że to dobre rozwiązanie, aby utworzyć pomysł wdrożenia takiego modelu do oferty.
Z tego co kojarzę, te stare maxcomy od Artura były w dawnej ofercie strefy..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednak Orange nie naprawi tego uszkodzenia 😞
Zobaczymy czy w przypadku przejścia z miedzi na usługi bezprzewodowe coś ugram...
Wg orange nie ma u mnie możliwości założenia światłowodu.
Ale gdyby teoretycznie była, to czy jest możliwość założenia internetu + telefon (voip)? (na stronie www wszędzie tylko telefon komórkowy). Wolałbym wziąć taki pakiet bez tv (aczkolwiek rozważam rezygnacje od innego dostawcy tv tylko czy to byłoby wystarczająco opłacalne?)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro zawsze możesz zamówić mobilny, przez aplikację, lub infolinię i (internet + tv), a jak by co to w ciągu 14 dni zwrócić. Co ile kosztuje można wyliczyć sobie w apce.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »