- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
Witam,
Mam pytanie czy macie jakieś doświadczenia z opcją zakupu na raty bez abonamentu? Skorzystałem z takiej formy zamówienia produktu, jednak nie mam żadnego wglądu w status zamówienia. Po wypełnieniu formularza pojawił się jedynie komunikat o jego wypełnieniu, brak potwierdzenia mailowego i jakiejkolwiek dalszej informacji. Czy jest to normalna sytuacja? Mam się nie przejmować i czekać? Niestety nie posiadam numeru w Orange, korzystam jedynie z Flexa więc z poziomu konta również nie mam informacji na temat tego zakupu.
Dzięki i pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
@piter229 ja mam abonament i jak dokonywałem zakupu na raty, to zamówienie było dołączane do abonamentu.
Proponuję zadzwonić na infolinię: 510 100 100 i dopytać co jest z zamówieniem.
Powinna też przyjść informacja z potwierdzeniem zawarcia umowy na e-maila. Być może, że zamówienie jest przetwarzanie i za jakiś czas e-mail z potwierdzeniem dotrze. Sprawdź też spam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
@piter229 pozostaje czekać na realizację zamówienia 😉
@ketrasaArtur na infolinii Orange nie mają wglądu w zamówienia ze sklepu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
@piter229 czekaj spokojnje na potwierdzenie. Tutaj info
https://www.google.com/amp/s/www.orange.pl/poradnik/oferta-orange/telefon-na-raty-w-orange/amp/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
@Anonim może od razu po złożeniu zamówienia nie mają, ale za jakiś czas jest już dostępna informacja na infolinii. Jak składałem zamówienia, to zawsze sprawdzałem na infolinii. Mieli wgląd w moje zamówienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
@piter229 jeszcze dopytam, jak drogi sprzęt na raty bierzesz? Bo nie mając abonamentu, część zamówień w sklepie, może być odrzucona, sklep powinien utworzyć nowe konto, jeśli kupujesz coś na raty i tam powinien być wgląd w zamówienia.
@ketrasaArtur inna sprawa przy abonamencie, inaczej to jest jak bierzesz coś bez abonamentu i konta na portalu Orange, bo Flex to odrębna sekcja Orange 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
Czyli żadnej zautomatyzowanej informacji zwrotnej z ich strony nie ma? Jeśli tak to po prostu uzbrajam się w cierpliwość. Dziękuję
@ketrasaArturnapisał(-a)@Anonim może od razu po złożeniu zamówienia nie mają, ale za jakiś czas jest już dostępna informacja na infolinii. Jak składałem zamówienia, to zawsze sprawdzałem na infolinii. Mieli wgląd w moje zamówienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
Zamawiałem iPhone 12 w przedsprzedaży, na koncie w mój Orange które mam choćby ze względu na to forum nie mam żadnej informacji na temat zakupu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
@piter229 drogi telefon, jak na pierwszy zakup w Orange, dodatkowo bez abonamentu w Orange jesteś, takie zakupy bywają odrzucane, ale poczekaj może zrealizują zamówienie.
Jedynie mając abonament, zobaczysz zamówienie na koncie Mój Orange, co do forum to konto można założyć w prepaid (na kartę) , też na tym koncie nie zobaczysz zamówienia ze sklepu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty bez abonamentu
Jestem w stanie to zrozumieć, po prostu problematyczny jest brak jakiejkolwiek komunikacji ze strony operatora co do decyzji i realizacji. Nie sądziłem że to standard 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »