- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Witam. W jaki sposób można przenieść nr telefonu z jednego miasta do drugiego (miasta mają inny nr kierunkowy ) nie wchodzi w grę nawet najmniejsza zmiana nr ponieważ spowoduje to utratę klientów. Czy jest to możliwe? Czy w mieście A można ustawić jakie urządzenie które przekieruje rozmowy do miasta B bez jakiejkolwiek zmiany nr tel?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Mialem podobna sytuacje. Postaniwilem wykorzystac do tego celu operatora fioletowego. Moze od tego czasu cos juz sie zmienilo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Przeniesienie numeru jest możliwe, ale zmienia się wtedy numer kierunkowy. Można zastosować przekierowanie, ale z tym trzeba się zgłosić do konsultanta BOK 510 100 100, aby takie przekierowanie ustawić.
Jak wspomniałem wyżej, ja skorzystałem z fioletu i do tej pory mi działa prawidłowo. Zachowałem cały numer łącznie z kierunkowym. Nie jestem tedy związany kabelkiem, natomiast telefon działa w promieniu 500 m od zadeklarowanej lokalizacji.
Ważne. Musi to być nadajnik fioletu, z dobrym sygnałem.
EDIT
Jeżeli chodzi o VoIP, to jest możliwość przeniesienia numeru do tej usługi, ale jak następuje zmiana lokalizacji, między różnymi strefami kierunkowymi, to również kierunkowy ulega zmianie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
O ile się nie mylę przekierowania przez kod są płatne dodatkowo. Dostęp do starej lokalizacji będzie cały czas. Możesz coś więcej opisać o przejściu na VoIP?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Przekierowanie połączeń stacjonarnych:
Wynika z tego, że nie tylko stacjonarne na stacjonarne można przekierowywać, ale również stacjonarne na mobilne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
@Radeksk proszę o kontakt na priv. Są na to co chcesz zrobić mozliwości tylko musimy porozmawiać na priv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
@Piotrekk85 dzięki za oznaczenie.
@ketrasaArtur mamy różne usługi i różnie można je poustawiać i nie ma konieczności przenoszenia się do P4.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »