- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
@Matt55, usługa jak i strona funkcjonują normalnie. Widocznie jakieś oprogramowanie na kompie wprowadza zamęt dotyczący strony....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
@Matt55, usługa jak i strona funkcjonują normalnie. Widocznie jakieś oprogramowanie na kompie wprowadza zamęt dotyczący strony....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Recykling
@mabud73 U mnie wyszukiwanie nie działa. Gdy wpisuję markę nie pojawiają się propozycje, a nawet jak wpiszę markę i konkretny model również nie wyszukuje się, lecz jest cały czas ten sam widok jak poniżej. Spróbuję jeszcze coś z przeglądarką podziałać. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Recykling
Darek25 napisał(-a):...Spróbuję jeszcze coś z przeglądarką podziałać. :)...
Koniecznie, bo widocznie coś u Ciebie blokuje wyszukiwanie ... moja przeglądarka Google Chrome Wersja 56.0.2924.87 (64-bit)...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Recykling
U mnie taka sama wersja przeglądarki Chrome. Poza tym za każdym razem, gdy próbuję wejść na stronę wyskakuje mi komunikat z przeglądarki, że strona jest niebezpieczna. Podobnie nie działa mi wyszukiwanie na Firefox.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Recykling
Coś nie tak z ustawieniami przeglądarki lub wtyczką od antywirusa...u mnie połączenie nie jest bezpieczne, ale jest...
@edit: Próbowałeś zajrzeć na stronkę przez telefon? U mnie wszystko działa ok 🙂 Spróbuj zmienić u siebie ustawienia zabezpieczeń...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Recykling
Przez telefon też wyskakuje mi taki sam komunikat, ale już jest ok. Ogarnąłem temat. Jeszcze jedno pytanie, co w przypadku, gdy danego modelu nie ma na liście? Gdzie można kontaktować się? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Recykling
Darek25 napisał(-a):Jeszcze jedno pytanie, co w przypadku, gdy danego modelu nie ma na liście? Gdzie można kontaktować się? 😉
Niestety Orange korzysta z oferty Greenfone i stąd ograniczony zasób skupowanych telefonów (wymagania co do jakości skupowanego sprzętu też wyśrubowane ). Możesz wysłać im aparaty spoza listy, ale wtedy nie będzie gwarancji wypłaty za telefon. Ewentualnie jeżeli będą to jakieś małe pieniądze, możesz je przekazać na jakąś fundację...Co do kontaktu, to bezpośredni namiar ze stopki orangerecykling tutaj...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz