- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ramach współpracy z mBankiem firma Orange rozszerzyła swoją działalność o usługi bankowe. Warto zapoznać się ze strony mBanku https://www.mbank.pl/informacje-dla-klienta/firmy/ gdzie są aktualne i ważne dwie informacje. Dotyczą: - Fałszywa strona mBanku; - Fałszywe wiadomości e-mail z załącznikiem. Aby zapewnić sobie bezpieczeństwo w oferowanych usługach, warto przeczytać także zasady ze strony https://www.orangefinanse.pl/bezpieczenstwo_ofin.phtml
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73, nie korzystam z racji jakiegoś mojego uprzedzenia do mBanku. Parę razy był w nieodległych terminach atakowany. Co wcale nie oznacza, iż komukolwiek odradzam. Zależy mi, aby korzystających z OF ustrzec przed czyhającymi zagrożeniami i poczytali o zabezpieczeniach, sprawdzając je u siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73, nie korzystam z racji jakiegoś mojego uprzedzenia do mBanku. Parę razy był w nieodległych terminach atakowany. Co wcale nie oznacza, iż komukolwiek odradzam. Zależy mi, aby korzystających z OF ustrzec przed czyhającymi zagrożeniami i poczytali o zabezpieczeniach, sprawdzając je u siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Ja osobiście nie korzystałem i nie korzystam, ale moja Żonka miała tam konto. Co do ataków, nie mam odniesienia, ale wrażenia "obsługowe" bardzo poniżej przeciętnej...Pytałem bo ciekawi mnie czy się tam poprawiło...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Czytałem @Anonim, ale byłem ciekaw jak wygląda to z poziomu logo Orange...myślałem że kooperacja coś zmieniła...do dzisiaj czkawką odbijają nam się przeprawy z nimi...podejrzewam ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę 😉 Jest tyle innych, fajnych banków...dlaczego mbank...ehhh
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
@mabud73Poczytaj tu http://rekinfinansow.pl/orange-finanse-konto/
Ja wole zostać tam gdzie jestem.
Jak jeszcze sprawdzałem Orange Energia to wychodzi mi taniej w dawnym RWE różnica tylko 60zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
...też czytałem i nie sugeruję się takimi artykułami 😉 ...do tego błędy w tekście, dość "kudłate" 😛 hehe ....placówka napisana z literówką...nie będę przytaczał jaką jedyne oddające stan faktyczny, widzę że są komentarze 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Plusem jest brak większości opłat bez warunków.