- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
Wrzuć jakieś dane ile milionów abonentów ma ta hiszpańska firma. To będzie świetna reklama.
Producenci gier czy filmów (np. Netflix) się tym wręcz chwalą, to bezpłatna reklama.
Wrzuć cokolwiek o tej firmie z subkrypcją za 20.91 na tydzień.
Notabene w Hiszpanii kasowali 2-3 euro, tam widoczniej ochrona konsumenta jest lepsza. U nas pojechali po bandzie, pensje 3x niższe opłata 2x wyższa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
Piotrekk85 napisał(-a):
@Manito: masz rację. Ale polski kodeks cywilny po ostatnich zmianach umożliwia zawieranie umów przez internet. Słowem klucz jest "zamawiam i płacę" dostępne na allegro i w wielu innych serwisach.
Ale tam to trochę trwa masz czas na zastanowienie zanim naciśniesz "zamawiam i płacę". Tu tego nie było. Ja nie interesuję się piłką nożną, i gdyby była weryfikacja tak jak pisałeś z fifachem do odznaczenia i przyciskiem to bym to olał. Jeszcze przy tak kosmicznych warunkach zakupu.
Do tego orange powinno to mimo wszystko weryfikować.
Zobaczymy jak akcja się rozwinie. Teraz to gdybanie. Najgorzej mają prepaidowcy - im pewnie ściągnęło od razu. Ja ma jeszcze 16 dni 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
Może jeszcze warto poczytać tu Orange: uważaj na połączenia z Kuby!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
Witam,
Mam taką samą sytuację. Nie rozumiem czemu Orange wypina sie z odpowiedzialnosci. Dla mnie to oni wystawiaja fakture. Orange jest dla mnie odbiorcą płatności! Jak moze istniec usługa w której mozna wpisac dowolny nr (kolegi czy przypadkowy) i kupic coś?? A jesli rzekomo potwierdziłem to jakims sms prosze o pokazanie mi tego sms-a
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
Ale wiesz, że rozmawiamy tutaj o konkretnym operatorze czyli Orange i usługach bardzo wątpliwej jakości i wyglądających na nieuczciwe? I przy okazji okazało się, że w Hiszpanii Orange też brał udział w takim procederze?
Podoba Ci się takie podejście do biznesu i klientów własnej marki? Popierasz to?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
@Anonim: są miliony serwisów, gier, aplikacji.
Wracając do meritum wątku i działania serwisu Nicesportspl.com, nie wiem jak działało wcześniej, ale po długiej korespondencji z supportem tej firmy udało mi się przed chwilą skorzystać z tego serwisu. Warunki do działania - połączenie po 3G/4G z karty sim na której aktywowano usługę, trzeba mieć włączoną obsługę plików cookie, autentykację po karcie sim, połączenie musi być po apnach internetowych a nie wapowych (o ile ktoś korzysta z tego). Wtedy działa i wygląda to mniej więcej tak:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nicesportspl.com
No fajnie. Rozmawiamy o Orange i wpisują się tu ludzie, mający problem z Orange.
Jak będziemy mieli problem z T-mobile to sobie o tym pogadamy. Mamy z Orange.