- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość przeczytania wiadomości SMS przez Mój Orange lub jakoś inaczej?
Witam czy może ktoś wie czy jest możliwość czytania sms przez moj orange? Ewentualnie jest jakiś sposób?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotr40 Nie ma takiej możliwości by odbierać SMS z twojego nr komórkowego od kogoś na online na nasz Orange tylko z telefonu na telefon i raczej inny sposobów tez nie . 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 niby tak ale specjalnie tego nie pisałem bo to jest udostępnienie swoje korespondencki podrzędnym aplikacją itp ja osobiście wole pewność jakieś prywatności to moje zdanie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość przeczytania wiadomości SMS przez Mój Orange lub jakoś inaczej?
@Piotrekk85 masz trochę racji ale jak dobrze z tego pytania zrozumiałem że nie ma dostępu do nr swojego telefonu to i tak mu nic nie pomorze bo weryfikacja przeważnie jest weryfikowana prze dany numer telefonu aktualny nie zalogujesz się np na inny nr który masz w telefonie aktualnie 🙂 choć mogę się mylić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotr40napisał(-a)
Witam czy może ktoś wie czy jest możliwość czytania sms przez moj orange? Ewentualnie jest jakiś sposób?
Jeżeli druga osoba zna Twoje hasło do adresu to oczywiście, że może czytać ( maile również ) Natomiast musisz wiedzieć iż takie sprawy podchodzą pod paragraf. Jeśli to Ty chcesz korzystać - nie radzę instalować żadnych aplikacji itp. ( to naruszenie prawa cudzej korespondencji , zwykłe hakerstwo )
Natomiast gdy inna osoba dostała się w jakiś sposób w posiadanie Twoich SM-sów, etc sprawę możesz zgłosić na policję.
No i oczywiście zmień hasło logowania...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »