Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysokie pingi csgo

qbeenio545
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Wysokie pingi csgo

Wiadomość zawiera hiperłącze

Witam, jestem swiezo po zmianie modemu ktory zakonczyl swoj zywot. Od tego czasu nie moge polaczyc sie z serwerami Valve w CSGO gdyz moj najlepszy ping jak to gra pokazuje to minimum 700. W konsoli takie komunikaty:
http://wklej.org/id/3311380/
Na serwerach innych niz valve ,np faceit/esea ping znacznie wiekszy ale tylko przez 15sekund +- po wejsciu na serwer. Internet mam z neostrady,mam swiadomosc ze nie jest to raj dla graczy ale takiej sytuacji nie mialem na starym modemie. Firewall w routerze dalem na niski,co moge jeszcze zrobic ?

Z gory dzieki za odpowiedzi!!

Router to Livebox 2.0

ps. Taki smaczek,wchodze na serwer i mam 1000 pingu. Minimalizuje gre do pulpitu,wracam do gry i mam ping 40 ktory skacze odrazu ponownie do 1000.. Ma ktos jakis pomysl? 

43 ODPOW. 43
DawidOrange
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

Wysokie pingi csgo

Jaką masz prędkość łącza ?

qbeenio545

Wysokie pingi csgo

Synchro mam na 4mb i tak to wyglada na roznych speedtestach. Dodam ze przed zmiana routera pingi byly normalne,nie bylo zadnych skokow tak jak  w tym momencie. Teraz wchodze na sewer ,1000pingu. Minimalizuje do pulpitu ,wracam do gry i ping jest w granicach 40-50 i znow wraca do 1000. 

DawidOrange

Wysokie pingi csgo

Chodzi mi o prędkość nie taką jaką uzyskujesz na testach ale o prędkość jaką wziąłeś od Orange. 

qbeenio545

Wysokie pingi csgo

do 10mb bodajze,router synchronizuje sie  na 4mb . Wiecej nie uzyskam z racji tego ze mieszkam na totalnym zadupiu i mam duza odleglosc do centrali.

DawidOrange

Wysokie pingi csgo

Od jakiego czasu występują problemy ?
qbeenio545

Wysokie pingi csgo

Tak jak pisalem,od momentu wymiany modemu. Wczesniej wszystko bylo w normie.

Anonim
Nie dotyczy

Wysokie pingi csgo

@qbeenio545A co masz w loginie do Neostrady xxxxxxxxx@neostrada.pl/ipv6 czy bez ?

DawidOrange

Wysokie pingi csgo

Proponuję Ci abyś zadzwonił do Biura Obsługi Klienta i poprosił o zrestartowanie linii.Jeśli to nie pomoże to ewidentnie dostałeś uszkodzony router.W takim momencie poproś ponownie o wymianę sprzętu.

Mam nadzieję,że pomogłem jeśli tak to oznacz moją odpowiedź jako najlepszą.Pozdrawiam.
qbeenio545

Wysokie pingi csgo

ipv4 ; )