Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skoki pingu

Banan9
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Skoki pingu

Wiadomość zawiera obraz

Pograłem i nic nie pisałem bo było grywalnie. Pingi na serwerach EU po 30-50 więc w miarę ok. Bez szału ale tez bez problemów.

aaa.png

Za to w PUBG Mobile dalej skoki pingów i lagi, to się chyba nie zmieni dopóki nie zmienię internetu.

pawel__b
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Skoki pingu

Teraz wszystko będzie lepiej działać...aż do jesieni bo ludzie o tej porze roku mniej grają wiec trudno juz będzie cokolwiek ocenić a Orange ma czas na ewentualne zmiany czy poprawki Emotikon: Mrugający

Czullo
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Skoki pingu

Wejda nowe(szybsze)prędkości, to pingi się jeszcze pogorszą po 18 czerwca, bufferbloat będzie ogromny Emotikon: Szczęśliwy

Banan9
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Skoki pingu

@pawel__b   Orange i poprawki? Nie ma szans Emotikon: Bardzo szczęśliwy Tak jak pisał @Piotrekk85 i teraz @Czullo  będzie jedynie gorzej i trzeba jak najszybciej rozglądać się za innym dostawcą. Szkoda że nie mam sensownej alternatywy bo by się wtedy okazało czy lagi to wina Orange czy nie.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Skoki pingu

Jutro proponuję spacer zamiast internetu wieczorem 🤐
Czullo

Skoki pingu

Az tak tragicznie sie zapowiada nowa oferta? 😋

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Skoki pingu

Ja nic nie mówię 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Czullo

Skoki pingu

T-Mobile bedzie zadowolone no i ludzie ktorzy sie zastanawiaja pomiedzy rozowym a pomaranczowym operatorem beda mieli latwiejszy wybor, a lipiec za rogiem

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Skoki pingu

Rywalizacja Orange vs Tmobile na jednym kablu to żadna rywalizacja. Orange i tak swoje zarobi. Wiem, że to absurdalnie brzmi ale obsługa jest droga w Orange.
Czullo

Skoki pingu

Dla klienta rywalizacja nawet na tym samym kablu jest czyms pozytywnym. Nawet nie chodzi o cene ale tez o styki ze swiatem ping itd. bo z tym w orange to jest kiepsko.