- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z transmisją danych mobilnych. Problem do wejścia do meczu w PUBG i CoD Mobile
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z transmisją danych mobilnych. Problem do wejścia do meczu w PUBG i CoD Mobile
Nie musi. Przez wi-fi pewnie ma kablowy a mobilny to może być różnie.
Podaj wynik speedtest na Internecie mobilnym i tym po wi-fi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dane mobilne to : 7.91 mb/s
Wifi: 2.12 mb/s
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mario2115 Jeżeli to nie tajemnica to podaj z jakiej oferty internetu mobilnego korzystasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet mam na oddzielnej karcie internetowej z Orange
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mario2115 Jak dobrze zrozumiałem, na danych komórkowych nie działa, a na wifi, owszem...
Net stacjonarny masz po miedzi i adres publiczny IPv4 Jeśli tak , ustaw w telefonie tez IPv4 i zobacz co się stanie. W tych ustawieniach, które podrzucił @Pablo5
P.S. Zdecyduj się na to jakie masz usługi-bez tego nie ruszymy. Nie lubimy ciągnąć za język, ale jak tu pomóc, jak dane są niepełne???? Co to jest to po wifi? Stacjonarny, czy też mobilny na innej karcie, ale w modemie stacjonarnym na oknie (na przykład) dającym dalej wifi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W telefonie mam 2 karty jedna z numerem normalnie a druga internetowa którą kupował mój tata
Router mam normalny stacjonarny na kabel
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mario2115 Może tata założył Ci limity/CyberTarczę na karcie do Internetu? Tylko skąd mamy wiedzieć czy to możliwe skoro nie znamy nazwy oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mario2115 Kolejne pytanie: jaki router stacjonarny, jaka usługa i jakie IP (do zweryfikowania w menu modemu)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Router nie jest z Orange tylko z innej firmy, a na karcie nie ma żadnych blokad ani nic