- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po około godzinie rośnie ping w EA Sports FC. Mam światłowód od Orange. Co zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po około godzinie rośnie ping w EA Sports FC. Mam światłowód od Orange. Co zrobić?
@slug4ng podobasz kabel i konfigurujesz połączenie w Windowsie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slug4ngnapisał(-a)@arthur Jak by tak było to większość graczy by narzekało na niegrywalny gameplay a tak nie jest. Ja raz na miesiąc mam jakąś chwile gdy da się zagrać normalnie
Właśnie tak jest - ciagle i ciągle "większość" narzeka na "niegrywalny" gameplay. Może jeszcze warto dla sprawdzenia podmienić pada i przewód do pada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 VPN często poprawia problemy z trasą pakietów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 jak wynika z tracerute ma po nad 10 pozycji. IMHO za dużo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur Próbowałem na 2 padach bezprzewodowo i teraz też na innym kablu, żadnej różnicy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A konsolce nie jest za gorąco? Może po prostu wydajność Ci obcina. Od zawsze były takie problemy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow Konsola jest cicha i nie grzeje się, problemy mam od zawsze na tym światłowodzie, wcześniej miałem inny net ale nie grałem online w fife