- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie hotspot z Samsunga s21 ultra z kartą sim w roamingu i zamknięty NAT
@atlas_cudow nie wiem czy pracujesz dla Orange czy nie, ale powinieneś dostać za tą robotę co tutaj robisz albo wynagrodzenie, albo podwyżkę. Bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas i chęć pomocy!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow Hej, nie sądziłem że wrócę tutaj szybciej niż będzie mi się wydawać😂 Wczoraj wszystko elegancko, pograłem rodzaj NAT: Otwarty. Dziś odpalam konsole i mam powtórkę z rozrywki. Powtórzyłem twoją instrukcję wczesniej restartując telefon i usuwając te nazwy punktów dostępu które stworzyłem z instrukcji, nawiasem mówiąc zacząłem od statusu quo. Mimo do dalej mam rodzaj NAT: zamkniety i nic nie mogę zrobić. Masz jakieś sugestie? Czy niepowodzenie protokołu UPnP jest w tym wszystkim istotne? Ma to jakies znaczenie?
dodam tylko, że vpn dziala bo sprawdzałem ip z tej stronki i nie mam ipv6 tylko ipv4 zgodne z telefone
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
UPNP w zasadzie nic nie ma do rzeczy w kwestii NAT. Jeżeli IP masz publiczne to od strony samego VPN wszystko działa. Czy na WAN w telefonie masz takie samo IP jak na tej stronce www?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow tak ip jest to samo. Sprawdzałem i porównywałem jak w instrukcji
- « Poprzedni
- Następny »