Nie można wyświetlić tego widżeta.

Ping

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 10
  • 0

Ping

Witam od kilku dni mam problem z pingiem w grze fc 25 na xbox na speed tescie pokazuje mi 6 pingu w grze jak wchodze do meczu tez 6 pingu po kilku minutach gry skacze do 40-50 pingu co jest frustrujące bo gemplay jest nie grywalny czy ktoś jest mi w stanie pomóc 

IMG20250208173331.jpgIMG_20250208_175632.jpg
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7016
  • 28785
  • 230

Ping

@Maciek11napisał(-a)

Na komputerze cs 2 ping trzyma sztywniutko jak jest 6 trzyma 6 jak jest 20 jest 20 zero skokow 

A więc szukaj przyczyny problemu na tym urządzeniu na którym jest, albo w tym serwisie z którego korzysta. Z dostępem do sieci wszystko jest OK i Orange nic na te zakłócenia nie poradzi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 ODPOW. 5

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1948
  • 8514
  • 71

Ping

Łącz się po kablu nie po WiFi. Czy w innych grach jest podobny problem? Czy na innym urządzeniu też? Zawsze czy o określonej porze? Sprawdź na mobilnym internecie (np. hotspot ze smartfona) czy jest tak samo. Zobacz traceroute do serwera gry. 

• 5
  • 10
  • 0

Ping

1. Gram tylko po kablu internet 600 nigdy takiego problemu nie było jeszcze nie sprawdzalem w innych grach ale jutro cos pobiore i zobacze i ogarne jakiegoś pc tez zobacze jak to sie bd zalowywalo co to jest to traceroute
  2. I to jest zawsze o kazdej porze w kazdym meczu 

• 5
  • 10
  • 0

Ping

Na komputerze cs 2 ping trzyma sztywniutko jak jest 6 trzyma 6 jak jest 20 jest 20 zero skokow 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7016
  • 28785
  • 230

Ping

@Maciek11napisał(-a)

A więc szukaj przyczyny problemu na tym urządzeniu na którym jest, albo w tym serwisie z którego korzysta. Z dostępem do sieci wszystko jest OK i Orange nic na te zakłócenia nie poradzi.

• 5
  • 10
  • 0

Ping

Wychodzi na to ze serwery ea jak zwykle zawodza ****** ta gra definitywnie polecam każdemu a ytuberzy niech ich dalej wychwalaja i pchaja kase w fc poinsy xd