- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet jest dobry. Ale Nie mogę zalogować się do serwera, a jeśli zaszedłem na serw, to ping jest około tysięcy. To są we wszystkich grach. Router FUNBOX 3.0.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkim dziękuję, problem był w wifi adapterze, kupiłem nowy wszystko działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę grać w gry online
Czy mógłbyś dokładniej opisać swój problem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przepraszam za mój polski, mogę sprobować napisać w języku angielskim. The Internet is working fine, but I can`t connect from the servers of any online game.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hi @Dalm 😉 Do you have one computer or more connected to the network? Do the others have the same problem? Can you show on the screen if there is any error?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest podłaczony jeszcze notebook i para telefonów, notebook jest bardzo słaby i nie mogę sprawdzić podłaczanie. Na telefonach często hamuje internet i długo wyruszają foto\zawiadomienia. Proszę pisac w polskim, mnie tak lekkiej) Ale będzie pisac w angielskim, jeśli nie będę znać polskich słówek. W ogóle problem w tym, że internet jest, lecz przy podłaczaniu do serwera dowolnej gry on niby blokuje się. Albo wyrzuca z serwera, albo puszcza do gry, lecz ping powyżej 1000. Przy nieudanym podłaczaniu pisze w różnych grach: "Usuwany serwer przestał odpowiadać na zapytania", "Nieobecność łączenia", "Nie udało się podłaczy się do serwera". (Tłumaczenie błędów jest dosłowne z rosijskiego).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem jest podobny do tego, że porty blokuje się, albo w routerze, albo w moim WI-FI odbiorniku, lecz dokładnie sprawdzić nie znam jak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdź ustawienia zapory sieciowej na swoim komputerze, bardzo prawdopodobne że to ona blokuje połączenie z konkretną aplikacją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może być, ale na Ukrainie wszystko było OK. Sprawdziłem, wszystko w porządku, problem nie w tym((
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiedz o jakie dokładnie gry chodzi, postaram się zbadać sprawę nieco głębiej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dalmpodaj - jaką masz usługę, z jakiego medium korzystasz do połączenia się z routerem (kabel/wi-fi), w jakich grach występuje problem, jaki to jest problem i gdzie zlokalizowane są serwery, na które chcesz się zalogować.
Samo stwierdzenie "nie mogę grać w gry online" nie pozwoli nikomu na naprowadzenie Cię na znalezienie rozwiązania.
U mnie w domu jest 2 zapalonych graczy (i czasami trzeci 🙂 ) i nie mamy żadnego problemu z łączeniem się z jakimikolwiek serwerami różnych gier.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »