- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pytanie mam bo też mam problem z komunikatem nat a mam router vodafone R218H czy da się coś zrobić w tej sprawie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Gangsterrr_yyy żeby się łączyć z internetem przez punkt dostępowy vpn, to musisz taką usługę włączyć (to usługa płatna) zrobisz to przez mój Orange - w aplikacji, albo przez www
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam problem z komunikatem nat na routerze vodafone R218H
@Gangsterrr_yyy Pierwszy warunek to upewnienie się, że w Twojej ofercie jest dostępna usługa https://www.orange.pl/view/vpn
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
powinna być dostępna bo mam usługę 4g na router u was wzięta od 4 lat chyba już albo trochę dłużej oraz mam 3 nr tel więc raczej jest teraz bym musiał to ustawić ale jest jeden problem bo kiedy profil APN zmienię na vpn nie jestem pewien czy internet bedzie działać ponieważ muszę mieć tam wpisane internet już w kilku polach wpisałem vpn spróbuję jak nie zadziała to odpuszczę i tyle.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Gangsterrr_yyy żeby się łączyć z internetem przez punkt dostępowy vpn, to musisz taką usługę włączyć (to usługa płatna) zrobisz to przez mój Orange - w aplikacji, albo przez www
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a okej to raczej odpuszczę z telefonu będę se neta puszczać oraz vpn tez na tel odpalę to nawet za free ale dzk wielkie za pomoc udanego dzionka wszystkim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak na marginesie tylko: Orange VPN to nie VPN, tylko publiczny adres IP. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj.