- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MTU 1260 konsola xbox one
Jeszcze 2 tygodnie temu było ok,mtu 1460 z vpn.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak dla testu możesz sprawdzić czy jak wymusisz na routerze połączenie 3G zamiast LTE wielkość MTU będzie taka sama...problem z wielkością MTU w usłudze vpn na LTE Orange już dawno występował
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obawiam się, że raczej będziesz musiał zmienić operatora, wcześniej mogło to działać ale problem z wielkością MTU w usłudze vpn w Orange jest znany, jesteś pewien że nie zmienił się BTS do którego się podłączasz? może przestawiłeś router w inne miejsce i łapie inny BTS, który zmniejsza MTU.
Usługa Xbox LIVE wymaga współczynnika MTU o wartości przynajmniej 1364
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.Trochę. mnie tu nie bylo ale to nie znaczy że nie walczylem😊Oto ostatni sms od mojego niebawem bylego usługodawcy:Potwierdzamy pozytywne rozpatrzenie reklamacji nrxxxx.Przyznaliśmy bonifikatę w wysokośći15%.Nasza sieć jest zakłucana przez nieprawidłowo działające urządzenie radiowe.Zapewniamy że dokladamy wszelkich staran aby odnaleźć źródło zakłóceń i zmusić jego właściciela do wylączenia.Przepraszamy za utrudnienia.Ponad 4mies walki o to by moja usluga działała tak jak 6 lat temu przy zawarciu umowy,nic więcej nie chcialem.W kwietniu koniec umowy i bay bay orange.Dziękuję wszystkim i pozdrawiam.
- « Poprzedni
- Następny »