- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości zakupu ze sklepu Microsoft
Piotrekk85 załatwiając sprawę na czacie konsultant powiedział że usługa już działa a tymczasem gdy chciałem coś kupić ze sklepu wyskakiwał komunikat o blokadzie.I tak w koło macieju dlatego ja sobie dałem spokój.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inna sprawa do błędny lub wygasający token, ale w tym wątku podany komunikat sugeruje to pierwsze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 , być może wpłynąłem na szersze wody niż mechanizm zakupów z doliczeniem, ale chciałem pokazać w ten sposób, że nie znając reguł, można sobie namieszać. Bodajże w sklepie Microsoftu jest ustawiona domyślna blokada na 600 zł, a w sklepie Google na 300. I tutaj dochodzę do sedna:
W instrukcji dokonywania płatności za usługi z udziałem operatora (Orange), obowiązującą od dnia 20.12.2018 (do odwołania) są użyte definicje takie jak:
-Dostawca, czyli podmiot świadczący Usługę, z którym operator zawarł stosowną umowę, na podstawie której tenże operator uczestniczy w procesie pobierania od użytkowników na rzecz Dostawcy opłat za Usługę;
-Usługa, czyli usługa Dostawcy udostępniana za pośrednictwem Platformy, polegająca na oferowaniu oraz umożliwieniu użytkownikowi nabywania produktów na zasadach określonych w regulaminie Dostawcy. Usługa nie jest świadczona przez operatora (czyt. Orange);
-Platformy Dostawców, czyli zautomatyzowane platformy komunikacyjne, pozostające pod kontrolą Dostawców, umożliwiające dostęp użytkownika do Produktu;
-Produkty, czyli dzwonki, tapety, video, wygaszacze ekranu, aplikacje, gry, motywy oraz inne dobra lub usługi cyfrowe dostarczane do urządzenia użytkownika i mogące być wykorzystane przy pomocy Urządzenia;
-Urządzenie, czyli mobilne cyfrowe urządzenie końcowe użytkownika z kartą SIM aktywną w sieci Orange, bądź odpowiednio, telekomunikacyjne lub cyfrowe urządzenie końcowe mające aktywny dostęp do sieci internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Udało Ci się w końcu to ogarnąć? Mam ten sam problem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z mojej strony nawet nie podejmowałem tematu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj zaglądnąłem na konto Mój Orange i zauważyłem, że mam opcję płacenia poprzez abonament więc zrobiłem test i kupiłem piosenkę w Google play. Udało się kupić więc wszystko działa jak należy. Pozdrawiam.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »