nowy dekoder 4K multi

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

nowy dekoder 4K multi

Na moim testowanym  egzemplarzu aplikacje  miały "czkawkę".

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 50
  • 0

nowy dekoder 4K multi

Za czkawkę w aplikacjach może być odpowiedzialna zmniejszona pamięć z 3GB na 2GB. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 882
  • 3821
  • 6

nowy dekoder 4K multi

Czyli co wybrane modele 4K multi mają 3GB ram a pozostałe 2GB ram? nie  chce mi się w to wierzyć bo byłby to dodatkowy koszt dla orange. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15596
  • 64177
  • 825

nowy dekoder 4K multi

@_Artek_ Wszystkie mają tyle samo i to dokładnie tak jak w specyfikacji określone...

AIDA kłamie 🙂

• 12
  • 50
  • 0

nowy dekoder 4K multi

1000004685.jpg

Aida nie kłamie. Nawet jeśli by tak było to wystarczy wejść w ustawienia dekodera i zobaczyć że miejsca na pliki jest tylko 12 GB a powinno być 32 GB. Czyli to inny dekoder niż podaje Orange.

• 12
  • 50
  • 0

nowy dekoder 4K multi

Otrzymałem wyczerpujące wyjaśnienia od technika z Orange. Opowiedział że zarówno kość pamięci jak i pamięci flash są zgodne ze specyfikacją jednak to co widzi użytkownik to dostępne wartości pomniejszone przez system dla płynnego działania. Tak w skrócie mówiąc. Przyznał mi rację że przy tych wartościach w specyfikacji powinno być napisane ile jest dostępne dla użytkowników aby nie było niejasności.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 843
  • 2790
  • 3

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15596
  • 64177
  • 825

nowy dekoder 4K multi

@Dwarfen Czyli specyfikacja jest prawidłowa, a są uwarunkowania robocze, które ograniczają te zasoby do widocznych na Twoich screenach...

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2844
  • 12106
  • 74

nowy dekoder 4K multi

Jeżeli te dekodery są na Androidzie to można odczytać dokładne dane przez ADB, w trybie TCP/IP. Jeżeli chcecie dokładną instrukcję to Wam zrobię. Shell wypluje co tylko sobie życzycie.

• 12
  • 50
  • 0

nowy dekoder 4K multi

Nie potrzeba do tego Roota ?