Nie można wyświetlić tego widżeta.

h50 box Android nie widzi FunBox6

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 34
  • 120
  • 0

Nie potrzeba. Właśnie dzwonili z Orange i potwierdzili przywrócenie starego sposobu szyfrowania WPA. Oprogramowanie nie zostało zmienione. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

_________

* Scaliłem wpisy i poprawiłem ich czytelność - Wiktor

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6633
  • 27212
  • 217

@Marudero1956napisał(-a)

Nie potrzeba. Właśnie dzwonili z Orange i potwierdzili przywrócenie starego sposobu szyfrowania WPA. Oprogramowanie nie zostało zmienione.

...

Zostało, zostało. Nawet jeśli wersja tego nie wskazuje, chodzi o opcję której nie da się zmienić z poziomu użytkownika, ale operator może to zrobić. W drodze wyjątku dostałeś wersję w konfiguracji, która według operatora nie nadaje się do publicznej dystrybucji, ale za to działa z Twoim sprzętem. Tak to przynajmniej przedstawił ekspert w podlinkowanym wcześniej wątku.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 34
  • 120
  • 0

Problem powraca... Tydzień było OK. W zeszły weekend w nocy zaczęły się problemy z gubieniem sygnału Wi-Fi; próba łączenia z działem reklamacji nieudana ( zapewne wszyscy spali albo nikogo nie było...), a dodatkowo od kilku dni radio internetowe zaczęło mieć problemy z połączeniem...Obawiam się, że mędrki z Orange znowu coś kombinują jak koń pod górę...