- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dekoder Samsung ICU 100 - niedopracowane oprogramowanie
Masz aktualizację, po której to możesz zmieniać kolejność kanałów na liście ulubione ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damian_zg89napisał(-a)Masz aktualizację, po której to możesz zmieniać kolejność kanałów na liście ulubione ??
Mam nowy soft gdzie tez ta zmiana miała być, ale generalnie ulubionych nie używam więc nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdź jak możesz. Na tym właśnie zależy mi najbardziej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stworzyłem na swoim Samsungu ICU 100 listę ulubionych i na razie nie ma tej możliwości - wersja 01.41.40.
Jak zresztą widać (po powiększeniu) na załączonym wcześniej zrzucie soft ten zacznie się pojawiać u niektórych w najbliższy wtorek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukis90elnapisał(-a)Stworzyłem na swoim Samsungu ICU 100 listę ulubionych i na razie nie ma tej możliwości - wersja 01.41.40.
Jak zresztą widać (po powiększeniu) na załączonym wcześniej zrzucie soft ten zacznie się pojawiać u niektórych w najbliższy wtorek.
Potwierdzam ulubione zrobione ale zmienić kolejności się nie da.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli aktualizacja, którą dostaliśmy ostatnio - 01.41.40 nie jest tą, o której pisze pani rzecznik. To żadna pomyłka i od wtorku pierwsi powinni dostać nową wersję, miejmy nadzieje z tą funkcją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od kiedy jest wersja 1.41.40 oprogramowania? Bo jakiś czas temu zauważyłem, że zginęły streszczenia programów. Tj. jak się wybierze EPG i konkretny program, to jest widoczne streszczenie. Ale jak się na tym programie z boku wybierze Streszczenie, to nic nie ma.
No i dziś chciałem posłuchać radia, a tu nic. Nawet jakiś błąd był wyświetlany (błąd P01), ale później i on przestał się pokazywać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SuToPojawiło się na początku tego tygodnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimDzięki. W takim razie problem streszczeń musiał wyniknąć z innego powodu. U mnie być może wczoraj tuner się zaktualizował, bo nie chciał się uruchomić z czuwania. Musiałem go wyłączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od roku mam dekodery samsunga ICU 100 i cały czas mam problem z "telegazetą" czyli informacjami o aktualnie oglądanym programie na danym kanale. Podczas przyłączania kanałów, powiedzmy od nr 1 w górę, czy jakiegokolwiek numeru, jakies 30% do 50% kanałów na pasku informacyjnym ma napisane "informacje niedostępne" i muszę poczekać, aby to się załadowało. Czy też tak macie? Jest to baaaaaardzo denerwujące. W głowie się nie mieści, że jakiś kanał telewizyjny ładuje się szybciej niż pasek tekstowy z nazwą danego programu.
Jak temu zaradzić?