Samsung icu100 tryb eko

Pracuję w Orange
  • 470
  • 916
  • 53

Samsung icu100 tryb eko

@balbina12 nie posiadam tego dekodera ale według dostępnych informacji czerwony.

Dioda nr 1 zielona

Dioda nr 2 czerwona

Dioda nr 3 żółta

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 203
  • 122
  • 4

Samsung icu100 tryb eko

@RaDo_sny czyli przy działającej funkcji eko dioda powinna świecić w kolorze czerwonym , czy tak? 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Samsung icu100 tryb eko

@balbina12napisał(-a)

@RaDo_sny czyli przy działającej funkcji eko dioda powinna świecić w kolorze czerwonym , czy tak? 

Tak właśnie 😉

• 203
  • 122
  • 4

Samsung icu100 tryb eko

Właśnie dzwoniłem do domku bo nie daje mi to spokoju i przy wyłączonym dekoderze świeci pierwsza dioda na zielono , druga nie świeci w ogóle , a trzecia to zapewne tylko przy włączonym dekoderze i podłączonym dyskiem będzie świecić. 

Tak się zastanawiam czy nie wprowadziłem w błąd pisząc ze druga świeci się na zielono , wygląda na to że pomyliłem diody .Przepraszam.

Pracuję w Orange
  • 470
  • 916
  • 53

Samsung icu100 tryb eko

Tylko teraz pytanie czy ta dioda nie zaświeci dopiero wtedy gdy ICU 100 przejdzie w tryb uśpienia po domyślnie ustawionych 4h bezczynności.

@balbina12 spróbuj zmienić na niższy czas tj. 2h i daj znać czy po przejściu w trym uśpienia nie zaświeci się dopiero.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Samsung icu100 tryb eko

@balbina12 nie ma za co przepraszać, nie ma nieomylnych, temat przyda się innym, rozpiska co i jak świeci jest, jest ok.

• 203
  • 122
  • 4

Samsung icu100 tryb eko

Jeżeli po nocy dioda jest nie aktywna ( nie świeci) to wydaje się mi że coś nie tak jest z tym trybem , ale wieczorem sprawdzę chyba że podam przez telefon ; instrukcję ; domownikom . Pamięta Ktoś jak to ustawić w ICU100 i może podać.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Samsung icu100 tryb eko

Po prostu brakuje tu prawdziwej instrukcji do każdego dekodera czy routera gdzie podobno Orange nad nią pracuje już kilka miesięcy.

• 203
  • 122
  • 4

Samsung icu100 tryb eko

To pewnie szybciej doczekam się końca umowy Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Samsung icu100 tryb eko