- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung ICU 100 - problem z trybem Eco po ostatniej aktualizacji firmware.
@w4ld Może warto się pochylić i pomarudzić?? Jakiś ekspert AMA by się przydał 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@w4ld Po tej akcji twoje zgłoszenie zamknęli czy jest otwarte i nadal będą się zajmować?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 Zrealizowane, niestety...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi konsultant na czacie napisał że przekaże to "informatykom" do sprawdzenia co to może powodować, że tak jest. A smsem dostałem info że w ciągu 36 godz zrealizują ciekawe jakie ja dostanę info.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@w4ldnapisał(-a)@Luki555 Zrealizowane, niestety...
No i to jest cała infolinia, zrobili zdalny reset i myślą że sprawa załatwiona, mogli się chociaż odezwać czy ten zabieg pomógł, a tak najlepiej zamknąć zgłoszenie i odhaczyć jako zrealizowane, najważniejsze że słupki w statystykach się zgadzają, plany zrealizowane i można odebrać premię, a Ty kliencie płać i dalej siedź z błędem, ewentualnie skieruj kroki do forumowiczów NO, bo jak to się mówi "gdzie infolinia nie może tam forum NO pomoże".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na szczęście trafiłem na rozgarniętego konsultanta, który wysłuchał dokładnie opisu problemu i bez zbędnego testowania wszystkich kroków „wg procedury” przekazał sprawę do techników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój konsultant też twierdził, że przekaże sprawę wyżej, do działu technicznego i dostanę standardową odpowiedź o 36 h na zrealizowanie zlecenia. Na początku sugerował wymianę dekodera ale doszliśmy do wniosku, że nie ma to sensu bo w sumie dekoder działa i moze to być błąd oprogramowania. Więc nie mogę powiedzieć, że był nierozgarnięty i mnie zbył. A to czy zdalny reset dekodera wykonał on, czy dział techniczny to tego nie wiem. Fakt, że mógł się zainteresować czy to coś pomogło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🥚Nie złe jaja wielkanocne 🥚o godz 8 dostałem smsa, że zgłoszenie jest weryfikowane a przed chwilą sprawdziłem na swoim koncie zgłoszenie a tam info, że zrealizowane ani be ani me ze strony orange nic nie wiem czy coś zostało zrobione czy będą coś robić. Ukrywają to tak samo jak z tym, że nie podają co dana aktualizacja wnosi jak wypuszczają. No nic zobaczymy co będzie dalej z tą opcją Eco w dekoderze, ale liczyłem na jakieś info ze strony orange, że dostane jeszcze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego takie ważne jest posiadanie tego trybu eco, że aż trzeba tracić czas na infoliniach i NO, zamiast zająć się czymś pożytecznym? Albo przyjemnym?