Problemy po aktualizacji dekodera 4K Multi

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2039
  • 8768
  • 71

@Matt11  z tego co piszesz faktycznie wygląda na wadliwy soft. Czy włączenie opcji "nigdy" pomogło u Ciebie w jakikolwiek sposób?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 37
  • 166
  • 1

@Glut Szczerze mówiąc, to nie wiem 🙂 tzn. nic się nie zmieniło. Screena wstawiłem zrobionego zaraz po resecie do fabryki, więc nic nie było ustawione. Ja w tym ustawieniu zawsze używałem opcji ,, nigdy".

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 7
  • 34
  • 0

@Matt11 Zauważyłem, że we wcześniejszych mailach pospieszyłem się i napisałem, że mam Androida 15, naturalnie to pomyłka, powinno być 14 jak u innych. Wersja oprogramowania to 0.48.13_4420. Widać, że mamy różne wersje. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 37
  • 166
  • 1

@Janwoj111 Wszystko się zgadza. Wersja, którą masz zainstalowaną , to pierwsza z Androidem 14. Być może to, że dostałem dwie szybkie aktualizacje wynika z tego, że zrobiłem zgłoszenie techniczne i ktoś się tym zajął . Chyba robię za królika doświadczalnego😀

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 7
  • 34
  • 0

@Matt11 Zakładając światłowód w styczniu tego roku często dzwoniłem do tzw. doradców, zauważyłem, że to jest loteria i trafia się zupełnie przypadkowo na ich umiejętności. Z jednymi można się dogadać i wiedzą co się do nich mówi, natomiast z innymi lepiej zakończyć rozmowę i spróbować jeszcze raz.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2039
  • 8768
  • 71

@Matt11napisał(-a)

@Janwoj111 Wszystko się zgadza. Wersja, którą masz zainstalowaną , to pierwsza z Androidem 14. Być może to, że dostałem dwie szybkie aktualizacje wynika z tego, że zrobiłem zgłoszenie techniczne i ktoś się tym zajął . Chyba robię za królika doświadczalnego😀

@Matt11  bardzo możliwe, tym bardziej, że sam stwierdziłeś, że jest po nich trochę lepiej.