- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder który jest stabilny w działaniu z dźwiękiem przestrzennym i możliwością nagrywania
Nie będę zakładał nowego tematu, podepnę sie tutaj.
Jako że prawdopodobnie w lutym będę miał przesiadkę z VDSL na światłowód (600M?) to pojawia się pytanie o dekoder. Teraz mam WHD80 ale zakładam, że będzie okazja do przesiadki.
Widzę, że teraz Orange daje chyba Funbox6.0 i dekoder 4K Multi.
Popatrzyłem trochę na różne opinie na forum i zastanawiam się czy nie wziąć czegoś innego.
Zależy mi na:
- dobrym dźwięku przestrzennym
- stabilnym i szybkim działaniu
- możliwości nagrywania lokalnego
ICU100?
HDR nie jest priorytetem, mam też Chromecast 4K więc Android też nie jest niezbędny.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder który jest stabilny w działaniu z dźwiękiem przestrzennym i możliwością nagrywania
@pawelllll do nagrywania na własny dysk to tylko ICU100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A gdyby nie było to 100% priorytetem? Czy inne wnoszą coś lepszego?
Połączenie Ethernet więc problemy z WiFi (zgłaszane w kilku wątkach) nieistotne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli nie zależy ci na HDR to tylko ICU100. Ten 4k multi ma podobno problemy z dźwiękiem. Jego krewniak Stream 4k w ogóle nie dostaje dźwięku wielokanałowego. IWU200 nie ma gniazdek USB więc nic nie nagrasz. Wszystkie mają co prawda "multinagrywarke", więc "konsultant" może próbować sciemniania że da się nagrywać na każdym. Nie należy tego traktować poważnie. Moja rekomendacja to ICU100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki.
Zakładam, że można go dostać? Jest na stronie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawelllllnapisał(-a)
Dzięki.
Zakładam, że można go dostać? Jest na stronie.
Powinno się dać, ale dostępność poszczególnych dekoderów i ich kombinacji zmienia się w czasie i trudno być pewnym.