- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Posiadam dekoder Samsung ICU 100 od ponad miesiąca. Mam problem z nagrywaniem po ustawieniu danych programów. Dodam, że w tym samym momencie nie jest ustawione do nagrania więcej niż dwa programy jednocześnie. Programy teoretycznie nagrywają się i znajdują w 'moje nagrania', lecz po próbie odtworzenia dekoder po chwili wyświetla informację "wystąpił problem z odtworzeniem nagrania". Dotyczy to nie wszystkich lecz losowych programów.
Prosiłbym o rzetelną odpowiedź w czym może tkwić problem. Czy sprawa bardziej po stronie softu czy sprzętu..
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Tak, zrobiłem to od razu po opisaniu tu problemu. Problem podobno znany jako błąd softu. Reset z opcji klawiszy niebieski-żółty-niebieski i ponowne programowanie dekodera póki co pomógł. Od dwóch dni nie mam problemu z odtwarzaniem losowych nagrań.
Dzięki, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ICU 100 problem z nagrywaniem
Cześć. Myślę, że najprościej zadzwonić na wsparcie tech. Zakładam, że ze swojej strony robiłeś restart dekodera, format dysku, dysk podłączony do gniazda z tyłu...i tak dalej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Tak, zrobiłem to od razu po opisaniu tu problemu. Problem podobno znany jako błąd softu. Reset z opcji klawiszy niebieski-żółty-niebieski i ponowne programowanie dekodera póki co pomógł. Od dwóch dni nie mam problemu z odtwarzaniem losowych nagrań.
Dzięki, pozdrawiam.