- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry posiadam dysk zewnętrzny firmy WD który jakiś czas temu podłączyłem do dekodera samsung icu 100 został sformatowany i zainstalowany lecz ze względu ze w tv lecą na każdym kanale te same filmy sformatowałem go ponownie na dekoderze przełączyłem nagrywanie na chmurę i odłączyłem dekoder po podłączeniu dysku do pc aby nagrać na nim pliki okazało się ze pc go nie widzi po ściągnięciu programu do formatowania został ponownie sformatowany ale pc i inne urządzania dalej go nie widza jak domyślam sie ze program który został zainstalowany po przez dekoder zaszyfrował go co moge zrobic w takim przypa
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafał32 witam musiał byś użyć tego programu partitionwizard i przywrócić ustawienia dysku na te parametry powinien być widoczny dla komputera a program partitionwizard na pc bedzie go widział i pomoże ci przywrócić parametry
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dysk zewnętrzny
Z tego co kojarzę to format PVR/VFat. Kodowany przez dekoder OPL. Nie odtworzysz nic na PC... gdzieś już na forum to było... tym programem można przywrócić dysk do formatu fat/ntfc
https://www.dobreprogramy.pl/AOMEI-Partition-Assistant,Program,Windows,33871.html
Znalazłem wątek:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafał32 witam musiał byś użyć tego programu partitionwizard i przywrócić ustawienia dysku na te parametry powinien być widoczny dla komputera a program partitionwizard na pc bedzie go widział i pomoże ci przywrócić parametry
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dysk zewnętrzny
@Citi2017 szacuneczek normalnie. Tu się fajnie wykazałeś Sam bym lepiej tego tematu nie przedstawił.
Fajnie, że udało się dysk uruchomić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dysk zewnętrzny
@Citi2017 grzebanie w formatach i partycjach dysku już trzeba robić z głową. Dobrze opisany temat i fachowa porada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś