- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder 4k Stream czarny obraz po uruchomieniu
Kończąc wątek, dopóki nikt tego nie naprawi jakąś aktualizacją, to zawsze będzie tak..
Sprzęt od wczoraj nie uruchamiany, wracam teraz z pracy i jak codzień mam tak..
Klikam w pilocie ok i robi się tak...
Teraz muszę na plicie kliknąć domek i mam tak..
Wybieram aplikacje Orange TV, klikam ok i dopiero uruchamia i włącza się jakiś kanał...
Dodam, że oszczędzanie energi jest wyłączone, a "uśpij urządzenie po 1 godz braku aktywnisci" na "Nigdy".
Nie wiem, z każdym dekoderem jest coś nie tak.
Czy ci programiści tego nie widzą...? Albo osoby z Orange posiadający dekodery od Orange też tego nie widzą, żeby ich pogonić... no chyba, że pracownicy z Orange, korzystają z TV innych operatorów, czy też TV Canal+.... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jest taka moda na niemanie telewizora. To może być to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarmk sekcja techniczna, to pewnie z aplikacji korzysta. TV z Androidem to sporo aplikacji jest, czasu brak by to przejrzeć. Dekoder od operatora zawsze ma jakieś wady i nie ma co liczyć na skuteczne ich wyeliminowanie, poprawka naprawia coś i psuje coś innego, więc mało poprawek jest, bo po co sobie robotę robić, no chyba że krytyczna usterka, to szybko poprawka jest wysyłana na dekodery, ode mnie tyle... trzeba się przyzwyczaić, zgłosić i czekać, może poprawkę wypuszczą, ale musi być dużo zgłoszeń, w co jednak wątpię, bo mało klientów zgłasza usterki, jak da się oglądać, odłączają prąd i włączają ponownie, to większość problemów kasuje.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wygląda na to jakby podczas dłużej bezczynności odtwarzacz kanałów gubił stream i nie umiał go odświeżyć przy wywołaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam dokladnie tak samo. Ja wychodze z aplikacji i ja na nowo uruchamiam. Tu jest jakis blad oprogramowania bo aktualizacji. Ostatnio aplikacja TV sie nie ladowała to usunolem aktualizacje ostatnio i na nowo pobralem i ruszylo.
- « Poprzedni
- Następny »