Dekoder 4K multi-ustawienie kanałów

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 12
  • 29
  • 1

Witam

Czy w tym modelu dekodera jest możliwość ustawienia kanałów według swojego uznania czy tylko mozna dodać programy do ulubionych ???

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3783
  • 17346
  • 95

Musisz je układać jakby po kolei. Jak chcesz coś zmienić to trzeba od nowa ją (listę) tworzyć. 

Ale np jak chcesz zmienić ostatni kanał to tylko ten jeden kanał usuwasz i dajesz na to miejsce inny. Gorzej, jak chcesz zmienić pierwszy kanał. Wtedy wszystko od nowa trzeba ...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 ODPOW. 12

• 3783
  • 17346
  • 95

Tylko lista ulubionych. Ale to w sumie działa jak swoja lista kanałów, tylko trzeba je układać po kolei. Nie wiem, czy jakikolwiek dekoder od Orange oferuje palną edycję listy, ale chyba nie. 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16060
  • 66628
  • 854

@Banan81  z tego co kojarzę, to w żadnym z dekoderów to nie było możliwe. Tylko ulubionymi można zarządzać wedle uznania 

• 12
  • 29
  • 1

Tzn że można dodać które chce programy ale nawet w ulubionych nie można zmieniać ich kolejności???

• 3783
  • 17346
  • 95

Musisz je układać jakby po kolei. Jak chcesz coś zmienić to trzeba od nowa ją (listę) tworzyć. 

Ale np jak chcesz zmienić ostatni kanał to tylko ten jeden kanał usuwasz i dajesz na to miejsce inny. Gorzej, jak chcesz zmienić pierwszy kanał. Wtedy wszystko od nowa trzeba ...

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16060
  • 66628
  • 854

@Banan81  w ulubionych kolejność dodawania się liczy 

• 12
  • 29
  • 1

Aaaaaa rozumiem, czyli mnie czeka niezła zabawa z dodawaniem wszystkich na nowo 😂😂😂 do ulubionych.

Dziękuję 

• 3783
  • 17346
  • 95

Pociesze Cię i powiem, że mam TV od innego dostawcy i działa to tak samo jak w Orange. To powoli robi się standardem.  Własne listy kanałów na dekoderze operatora to już przeszłość 😞

• 12
  • 29
  • 1

Dobrze że mam piątek wolny to już mam zajęcie 🙂

Dzięki za wszystkie odpowiedzi 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 249
  • 886
  • 2

Na dekoderze 4K multi można stworzyć listę ulubionych, ale nie można zmieniać kolejności. Nie ma takiej opcji w menu. Można to zrobić na aplikacji Orange TV. Na aplikacji można zmienić kolejność, ale numer kanału zostaje zachowany, więc niewiele to nam daje. Taka tylko zabawa.